Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kit Harington şi Leslie Rose, cunoscuții actori din „Game of Thrones”, au devenit părinți

Actorii Kit Harington și Leslie Rose, celebri pentru rolurile din seria „Game of Thrones”, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi formează un cuplu de aproape zece ani, iar un purtător de cuvânt al actorului a dezvăluit pentru Page Six că actorii sunt părinții unui băiețel, relatează Agerpres.

Page Six a publicat marți primele imagini surprinse în timp ce fericiții părinți se plimbă împreună cu bebeluşul lor pe străzile din Londra.

Leslie şi Harington, în vârstă de 34 de ani, au anunţat în luna septembrie a anului trecut că aşteaptă primul copil.

Kit Harington şi Leslie Rose, cunoscuții actori din „Game of Thrones”, au devenit părinți
Leslie Rose şi Kit Harington, foto: Profimedia

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare la populara serie TV „Game of Thrones”, în 2012. Tot atunci a fost momentul când s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Leslie Rose şi Kit Harington și-au unit destinele în iulie 2018, când s-au căsătorit la Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire.

Kit Harington şi Leslie Rose, cunoscuții actori din „Game of Thrones”, au devenit părinți

Kit Harington a interpretat în serialul de succes de pe HBO personajul Jon Snow, iar Leslie Rose a jucat rolul lui Ygritte.

„Game of Thrones” şi-a încheiat ultimul sezon în primăvara lui 2019. La un moment dat, Kit Harington a vorbit despre dorinţa sa de a deveni tată într-un interviu pentru InStyle: „Cea mai importantă muncă pe care o voi avea vreodată se apropie de sfârşit… Ei bine, nu cea mai importantă. Sper că voi fi tată”, a declarat el la acea vreme. 

Foto: Hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *