Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea și Viviana Sposub, momente romantice pe bandă rulantă. Au “rupt gura” clubului cu mișcările lor de “Dirty Dancing”

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc momente romantice pe bandă rulantă. Dansul înfocat de Valentine’s Day, pe care l-au postat pe rețelele de socializare, a fost doar „încălzirea”. Pe celebra adresă pont@cancan.ro, am primit o variantă completă a “coregrafiei”, cu un alt decor însă.

Foștii concurenți de la „Ferma” Pro TV s-au întrecut pe ei în mișcări demne de „Dirty Dancing”. Momentele senzuale s-au derulat într-un club, iar noi avem imaginile iubirii aprinse dintre fostul soț al cântăreței Andreei Bălan și sexoasa ex-asistentă TV. George și Viviana s-au descoperit reciproc în cadrul emisiunii “Ferma”. Cei doi au petrecut mult timp împreună și au dezvoltat sentimente unul pentru celălalt. Pentru că povestea lor a început pe platourile de filmare, în fața camerelor, relația ar fi fost, pentru o lungă perioadă, una platonică, iar acest lucru ar fi sudat și mai mult cuplul.

Au trecut și prin bune, și prin rele. Au fost testați amândoi cu COVID-19, dar se pare că acest lucru nu i-a speriat deloc. După o bună perioadă de absență din cluburi, îndrăgostiții au mers într-un local de fițe din Capitală și au petrecut până în zori.

George Burcea și Viviana Sposub, dansuri „fierbinți” în club

(NU RATA: GEORGE BURCEA ȘI VIVIANA SPOSUB, DANS ROMANTIC DE VALENTINE’S DAY „TE IUBESC!”)

Îndrăgostiții au petrecut în aglomerație, până în zori

Nu i-a mai interesat nici aglomerația, nici lipsa măștii de protecție, căci dragostea le-a fost suficientă pentru a se simți în siguranță. În imaginile primite pe pont@cancan.ro se vede clar cum George Burcea și Viviana Sposub se poartă ca doi adolescenți, dansează, își zâmbesc și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

După o bună perioadă în care au stat departe de distracție și de astfel de activități, George Burcea și Viviana Sposub au demonstrat că de-abia așteptau redeschiderea cluburilor. Au fost foarte apropiați unul de altul și nu le-a păsat nicio secundă de ochii curioșilor, care îi urmăreau la fiecare pas.

George Burcea și-a cunoscut „soacra”, pe mama Vivianei

Într-o postare pe Instagram, Viviana a anunțat că mama ei îl place pe George, iar despre amândoi a spus că sunt foarte frumoși și le stă bine împreună. ”Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim! La mulți ani”, a scris Viviana, iar reacțiile fanilor au fost cu duiumul. Dar nu înainte ca Burcea să intervină: ”Vă mulțumesc din toată inima de moldovan!” 

”Cel mai tare cuplu din România!”, ”Parcă e și mai frumos Burcea de când e cu tine! Ce face iubirea din om!”, ”Atât de mult vă completați! Un cuplu FRUMOS, sper să vă iubiți pînă la adânci bătrânețe!”, ”La mulți ani, George! Mă bucur atât de mult că băiatul meu tot e CAPRICORN! Asta înseamnă multe.. înseamnă un BĂRBAT ADEVĂRAT în viitor!”, ”Chiar sunteți foarte frumoși împreună!!! Sănătoși să fiți!!”, au fost câteva dintre urările pe care admiratorii celor doi le-au făcut.

Ce l-a atras pe fostul soț al Andreei Bălan la Viviana Sposub

George Burcea a fost fermecat de șarmul Vivianei încă de la primele ore petrecute pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Actorul recunoaște că nu a fost vorba de nimic sexual, ci a fost vorba de sentimente și de energii pozitive.

George Burcea și Viviana Sposub, îndrăgostiți ca în prima zi

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A LĂSAT FETIȚELE ÎN GRIJA LUI GEORGE BURCEA ȘI A PLECAT LA SCHI CU IUBITUL)

Actorul nu a fost atras doar de frumusețea interioară și exterioară a Vivianei, ci și de puterea și tăria caracterului. Șatena a demonstrat de-a lungul competiției că este o persoană pe care ceilalți colegi se pot baza.

”Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade.

Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea”, a declarat George Burcea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *