Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se “tratează” Bianca Drăgușanu după “divorțul” de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu nu pare să fie foarte afectată după despărțirea de Gabi Bădălău. La scurt timp după ce a pus capăt scurtei, dar intensei relații, focoasa blondină ”s-a tratat” cu o ieșire la mall. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu fosta prezentatoare TV după ”divorț”.

După liniștea și luxul din Maldive, furtuna pare că s-a instalat în viața Biancăi Drăgușanu. Sexoasa blondină pare să traverseze o perioadă tumultuoasă. Pe lângă faptul că se află în ”război” cu fostul soț, Bianca a pus capăt poveștii de dragoste cu Gabi Bădălău.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu la Mall Băneasa. Din câte se pare, după ce ”a pus cruce” relației cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a ”tratat” cu o ieșire la mall alături de una dintre bunele sale prietene. Împreună cu amica și fiul acesteia, dar și alături de propria ei fiică, Bianca s-a plimbat prin magazinele din centrul comercial. După ”terapia” prin shopping, fosta prezentatoare TV și amica ei au făcut un popas la unul dintre restaurantele din mall.

Într-o atmosferă relaxantă, Bianca Drăgușanu și companioana ei s-au bucurat de o cină pe cinste. Probabil că Bianca a avut nevoie de câteva momente de liniște în compania prietenilor după toată această perioadă agitată din viața ei. (NU RATA: DECLARAȚII ȘOCANTE! ALEX BODI SPUNE CĂ BIANCA DRĂGUȘANU A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ: „EA NEAGĂ CĂ A LUAT PASTILE”)

Bianca Drăgușanu a ieșit la mall cu o prietenă, după despărțirea de Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, schimb de replici dureroase

Așa cum v-am dezvăluit pe larg, zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat întâlnire în fostul lor „cuibușor” din zona de nord a Capitalei, însă nu au fost singuri, ci împreună cu mai mulți prieteni. Din sursele noastre, Bianca Drăgușanu a fost „pusă la zid” atât de apropiați, cât și de „ex”, cei doi certându-se pentru aparițiile în presă ale blondei cu subiectul Alex Bodi.

Acesta ar fi fost, de altfel, și motivul pentru care Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, numele lui Alex Bodi fiind în centrul discuțiilor și certurilor dintre cei doi. Chiar în seara de Valentine’s Day, când ar fi trebuit să fie împreună și fericiți, vedeta TV și Gabi Bădălău s-ar fi certat la cuțite, iar bărbatul i-ar fi reproșat plecările în Dubai și ar fi întrebat-o insistent cu ce se ocupă prin Emirate. (VEZI AICI: AM AFLAT CUM “AU PUS CRUCE” RELAȚIEI BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU)

Bianca a mers la un restaurant din mall împreună cu cei dragi

Claudia Pătrășcanu, foc și pară. Gabi Bădălău: „Îi recomand un doctor psihiatru”

Claudia Pătrășcanu este foc și pară după ce fostul ei soț i-a luat copiii de casă, spune ea, sub influența substanțelor interzise. Mai mult decât atât, artista îl acuză pe Gabi Bădălău că ar fi vorbit vulgar cu Bianca Drăgușanu de față cu băieții săi. Claudia Pătrășcanu a spus totul într-un mesaj pe Facebook. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A PUS BINE CU VIITOAREA SOACRĂ: “FERICITĂ ȘI BINECUVÂNTATĂ”. DEZVĂLUIREA FOSTEI PREZENTATOARE DESPRE MAMA LUI GABI BĂDĂLĂU)

Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența  substanțelor și asta nu este pentru prima dată.

Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s a întâmplat în acel weekend, spune Claudia Pătrășcanu.

„Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor.

Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări. S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte, este o altă parte din mesajul Claudiei Pătrășcanu.

Răspunsul lui Gabi Bădălău a venit, prompt, la Antena Stars: „Să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *