Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Starul Matt Wilson a devenit tătic, după ce soția sa, Jessica, a născut primul copil

 

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât fanii aceștia au ținut sarcina secretă cât mai mult timp posibil – nu foarte multe persoane au știut despre sarcină. 

Pentru a marca acest moment special, mămica a postat pe pagina de socializare o fotografie alb negru în care apare o mânuță de copil care-i strânge un deget. Cei doi părinți încă nu au anunțat sexul copilului și nici ce nume va purta acesta.

Fanii au luat cu asalt postarea și nu au mai contenit cu felicitările, iar unii dintre ei au ținut să precizeze că au reușit să ascundă foarte bine sarcina. O persoană a scris : „OMG, aveți un copil. Cum de ați ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni? Felicitări!”. Un alt fan a scris: „Când s-a întâmplat toată treaba asta? Nici măcar nu am știut că ești însărcinată. Felicitări amândurora. „

Actorul a încărcat un video în care își ține copilașul într-un marsupiu, în grădină. Odată cu venirea pe lume a primului lor copil, cuplul a trecut la nivelul următor. Matt și Jessica s-au căsătorit în luna februarie anului 2019, într-o ceremonie secretă.

CITEȘTE ȘI UN CLIENT MCDONALD’S A RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ, DUPĂ CE A VĂZUT CUM SUNT GESTIONATE COMENZILE LA DRIVE-THRU

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *