Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roni Herșcovici, tânărul care a lovit cu mașina un polițist în 2017, a fost eliberat din penitenciar

Roni Herșcovici, tânărul care a lovit cu mașina un polițist în 2017, a fost eliberat din penitenciar. Pentru ”bună-purtare”, acesta a primit cadouri valoroase din partea familiei.

După incident, Roni Herşcovici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. Ulterior, magistrații l-au condamnat la 4 ani și două luni de închisoare. La momentul incidentului, mama lui Ronnen i-a luat apărarea fiului ei, susținând că polițistul și-a schimbat mărturiile de mai multe ori și că imaginile video de la fața locului îi contrazic declarația cum că ar fi fost ”luat pe capotă”.

Tânărul a fost eliberat acum din penitenciar, iar familia l-a primit acasă cu brațele deschise și cadouri luxoase, printre care un laptop de ultimă generație.

Roni Herșcovici, răsfățat de familie

Incidentul din martie 2017

În martie 2017, pe o arteră din Capitală s-a petrecut un incident rutier în urma căruia Roni Herșcovici a fost arestat pentru tentativă de omor asupra unui  polițist de la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Totul a pornit după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Un agent l-a oprit ca să îi ceară actele, însă Roni Herșcovici a demarat în trombă şi l-a luat şi pe poliţist pe capotă. Omul legii a suferit fracturi la mai multe degete ale mâinii și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. (CITEȘTE ȘI: FIUL MILIONARULUI, FILMAT „ÎN FLAGRANT” DUPĂ UN CHEF LA NUBA! A URCAT LA VOLAN CU TOATE CĂ…)

Imediat, zona s-a umplut de forţe de ordine. Tânărul şofer s-a baricadat în autoturismul său şi a refuzat să coboare. Doar intervenţia familiei l-a făcut cooperant. Iar după toată aventura, a început o anchetă pentru tentativă de omor, ultraj și distrugere. Roni Herșcovici a fost condamnat definitiv în 24.10.2019 la 4 ani și 2 luni de închisoare, decizia fiind definitivă.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *