Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Războiul continuă! Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce a fost acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor. „Să se ducă la Obregia”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt departe de a ajunge la un numitor comun. Un nou scandal a izbucnit între cei doi după ce copii cuplului au fost lăsați în grija tatălui weekedu-ul trecut. Claudia l-a acuzat pe fostul partener că a purta conversații indecente în fața celor mici. Gabi Bădălău a reacționat.

O nouă filă din scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost scris weekendu-ul trecut. Cei doi copii ai acestora au fost lăsați în grija tatălui, care potrivit spuselor Claudiei se afla din nou sub influența unor substanțe interzise. Mai mult, femeia l-a acuzat că a purtat discuții indecente cu Bianca Drăgușanu de față cu cei mici. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU S-A ISTERIZAT, DUPĂ CE GABI BĂDĂLĂU A VORBIT CU BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PREZENȚA BĂIEȚILOR SĂI „AU PURTAT DISCUȚII INDECENTE, COPIII AU VENIT MARCAȚI ACASĂ”)

„Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus:«Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca» Deci pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău, prima reacție la acuzațiile aduse

Gabi Bădălău i-a oferit replica fostei partenere după toate acuzațiile aduse. În stilul caracteristic, acesta nu a dat prea multe detalii, dar a dezmințit printr-o replică ironică tot ce a spus Claudia. (VEZI ȘI: “INVENTARUL” MOTIVELOR PENTRU CARE GABI BĂDĂLĂU S-A DESPĂRȚIT DE BIANCA DRĂGUȘANU. CÂT DE MULT AR FI CONTAT MESAJELE CU ALEX BODI ȘI VACANȚELE DE LUX: “ERA PREA COSTISTOARE”)

„Spune-i să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.”, a fost reacția lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu este disperată și cere să i se facă dreptate. Bruneta roagă autoritățile să se sesizeze și să îi ajute pe cei doi copii ai săi să scape de influența nocivă a tatălui.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *