Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar, după ce s-au despărțit înainte de sărbătorile de iarnă. Cei doi nu au venit însoțiți

Oana Roman și tatăl fetiței sale au divorțat astăzi oficial, la notar, la câteva luni după ce Marius Elisei a părăsit locuința familiei. Cei doi au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar. Aceștia au stat timp de 40 de minute în biroul notarial.

Oana Roman a venit singură să semneze actele de divorț. Marius Elisei a fost cel care a ajuns primul la notar, potrivit Spynews.

Oana Roman a făcut anunțul pe contul de socializare, unde a precizat că a făcut tot ce s-a putut pentru a ține familia unită.

Mai mult, soțul său a decis să pună punct mariajului și totodată să ia cu el și proiectul în care ea s-a implicat atât de mult timp

„Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns.

Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu.

Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect”, a spus Oana Roman pe contul său de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *