Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Giulia Anghelescu revine pe micile ecrane cu emisiunea „Hai cu fetele”. „Mi se pare o adevărată provocare”

Giulia Anghelescu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care își anunță prietenii virtuali că va reveni în curând pe micile ecrane, cu un proiect de suflet. Interpreta mărturisește că este extrem de încântată de faptul că revine la una dintre pasiunile ei.

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aș fi răspuns că aș vrea să mă întorc la radio și televiziune.

Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câțiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele.

«Hai cu fetele» este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.

Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care voi să nu le știți despre mine, sunt absolut convinsă că vă pot surprinde plăcut și cu proiectul «Hai cu fetele».  Abia aștept să ne vedem la Prima TV din 1 martie, de luni până joi, de la 17:00!  Vă puuuup!”, a fost mesajul Giuliei postat pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *