Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-soția patronului FCSB și-a dus noul tip în restaurantul preferat al fostului ei soț

”Sofisticata” Alina, ex-soția nepotului preferat al lui Gigi Becali, și-a scos noul iubit la restaurantul favorit al ”fostului”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu „Regina luxului” Alina Geambazi și ”ex-ul” Andreei Marin.

Așa cum v-am dezvăluit recent, după aproximativ trei ani de la despărțirea de Vasile Geambazi, fostul patron – în acte – al FCSB, Alina Geambazi pare că și-a găsit fericirea. De câteva luni, cea supranumită ”Regina luxului” s-a ”anturat” cu Cosmin Corendea, nimeni altul decât fostul iubit al Andreei Marin.

S-au îmbrățișat și s-au sărutat până să ajungă la mașină

Relația Alinei cu Cosmin pare să fie înfloritoare. Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în fața unuia dintre cele mai cunoscute localuri din zona de nord a Capitalei, „Isoletta”. Din câte se pare, ”sofisticata” Alina și-a scos noul partener de viață la restaurantul preferat al ”fostului”, Vasile Geambazi. După ce au petrecut într-un cadru intim, Alina Geambazi și Cosmin Corendea au părăsit localul cu o stare de spirit foarte bună, după cum se observă și în imagini. (NU RATA: EA ESTE SUPERBITATEA CĂREIA GIGI BECALI I-A ”DAT INTERZIS” LA NUNTA FIICEI!)

Ca de fiecare dată, cea supranumită ”Regina luxului” a bifat puncte importante la vestimentație. Alina Geambazi a furat ochii tuturor cu ținuta extrem de sexy pe care și-a ales-o pentru ieșirea la restaurant.

Alina Geambazi și-a scos noul iubit la restaurantul preferat al ”fostului”

Imediat după ce au părăsit localul, Alina Geambazi și Cosmin Corendea au fost protagoniștii unui moment tandru. După ce au scăpat de măștile de protecție, asemenea unor adolescenți, cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat și s-au sărutat, făcând abstracție de privirile curioșilor.

Alina Geambazi și Cosmin Corendea, momente tandre la ieșirea din restaurant

După momentul plin de romantism, Alina și Cosmin s-au îndreptat către mașină, clasicul BMW pe care aceștia îl ”share-uiesc”. Înainte de a se urca pe locul din dreapta al bolidului, ”fostul ”Andreei Marin a ținut să-i lase băiatului de la parcare o mică atenție, pe care a împachetat-o, șugubăț, sub formă de cornet. Alina s-a urcat la volan și, după ce s-a asigurat că iubitul ei s-a făcut comod, în dreapta, au demarat în trombă spre casă. Cei doi se pare că s-au mutat împreună de câteva săptămâni într-un ansamblu rezidențial din zona Floreasca. (VEZI ȘI: ”REGINA LUXULUI” A LUAT PRÂNZUL CU EX-UL MULTIMILIONAR AL ANNEI LESKO)

Cosmin Corendea, atent cu băiatul de la parcare

Cosmin Corendea s-a iubit cu ”Zâna surprizelor”

În urmă cu aproxmativ 20 ani, Andreea Marin era surprinsă în tandrețuri cu Cosmin Corendea. Relația vedetei cu tânărul avocat nu a funcționat, iar, la scurt timp după debut, ”Zâna” s-a separat de acesta. După ce s-a despărțit de Andreea Marin, Cosmin Corendea nu a mai stat mult timp în țară și a plecat în Statele Unite ale Americii, să-și desăvârșească studiile în Drept.

Ulterior, Cosmin Corendea a lucrat ca expert pentru Organizația Națiunilor Unite, fiind și profesor la Universitatea ONU. El este specializat în cazuri sociale și în situații ce țin de mediul înconjurător și de diverse categorii defavorizate, cum ar fi victimele cutremurelor, ale războaielor, populații refugiate. (NU RATA: CUM AU AJUNS ANDREEA MARIN ȘI IUBITUL EI SĂ FIE „PÂRÂȚI” LA TRIBUNAL)

Cosmin Corendea a lansat în cadrul unei conferințe organizate de ONU un studiu despre regiunea Pacificului, care s-a concentrat pe migrația umană, drepturile omului și schimbările de climă.

„Cosmin speră ca politicienii să respecte drepturile omului pentru migranții afectați de schimbările de climă, iar acordul de la Paris să fie implementat în insulele din Pacific”se arăta într-un material realizat de ONU despre Cosmin Corendea.

Alina Geambazi a fost cea care a urcat la volan

Alina și Vasile Geambazi, divorț la notar

În primăvara anului 2019, Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii. Totul s-a petrecut la notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii.

Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. Până acum câțiva ani, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *