Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum l-am filmat pe fostul ministru “Playboy” înainte de a deveni tătic de gemeni

Ilan Laufer este în culmea fericirii: Alina, soția lui, tocmai a adus pe lume gemeni, în prima zi a acestei săptămâni. Fostul ministru al Mediului de Afaceri a făcut anunțul pe pagina de socializare și așteaptă externarea celei care l-a făcut tătic pentru prima dată. Ce a făcut, însă, cel care, la viața lui, a frânt multe inimi până s-o cunoască pe Alina, cu doar două zile înainte de a se produce emoționantul eveniment? CANCAN.RO are povestea și imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.  

Alina Laufer trecuse puțin de luna a șaptea de sarcină, dar unele probleme medicale au trimis-o direct la spital. Acolo, soția politicianului ”Playboy”, așa cum mai este cunoscut în lumea mondenă, avea să aducă pe lume gemeni, un băiat și o fetiță. Mare eveniment în viața celor doi, din moment ce de aproape opt ani s-au străduit să aibă împreună un copil, iar acum au reușit, după fertilizarea in vitro. Ilan este acum numai ochi și urechi la ce se întâmplă în spital, unde frumoasa-i soție și bebelușii sunt internați, ea la Terapie Intensivă, ei la incubator. (CITEȘTE ȘI: MONICA ROȘU A NĂSCUT: ”ZIUA DE IERI MI-A ADUS CEA MAI PREȚIOASĂ MEDALIE!”)

Ilan Laufer, într-o discuție cu Neculai Onțanu și un amic al celor doi, la o cafea la Mall Băneasa

Ilan Laufer, la taclale cu ex-primarul Neculai Onțanu, înainte de a deveni tătic de gemeni

Înainte ca afaceristul-politician, care timp de un an (2017-2018) a fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, să afle marea veste a ajuns la Mall Băneasa, unde s-a întâlnit cu Neculai Onțanu, nimeni altul decât  fostul primar al Sectorului 2 din București. Un amic al celor doi a fost și el la masa unde s-au făcut, probabil, planuri de bătaie în afaceri, dar și în politică. Cei trei s-au așezat comod în scaunele cafenelei, au comandat, apoi s-au încins în largi dscuții. Timpul avea să treacă pe neobservate. (NU RATA: NEPOATA REGINEI ELISABETA A NĂSCUT! PRINȚESA EUGENIE A ADUS PE LUME PRIMUL SĂU COPIL)

Într-un târziu, oamenii au încheiat socotelile și au decis să se retragă la casele lor. Nici prin gând nu avea să-i treacă lui Ilan că, peste weekend-ul care-și avea începutul în acea zi, va fi în centrul atenției. Atunci când era anunțat că Alina a născut. Și, imediat, omul de afaceri proaspăt tătic avea să facă și anunțul pe Instagram: ”Am devenit dublu tătic. Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *