Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat cum “au pus cruce” relației Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. “Ea iese mereu învingătoare”

CANCAN.RO a aflat cum “au pus cruce” Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău relației lor scurte, dar intense. Potrivit surselor noastre, fostul cuplu s-a reunit în apartamentul pe care omul de afaceri îl deține în zona de nord a Capitalei. Cei doi ar fi avut parte de un schimb de replici dureroase, iar fostul iubit i-ar fi reproșat blondei anumite lucruri, care ar fi deranjat-o cumplit, mai ales că ea a început un nou „război” și cu fostul soț.

Bianca Drăgușanu traversează poate una dintre cele mai tensionate perioade din viața ei, căci după despărțirea de Gabi Bădălău este „la cuțite” și cu Alex Bodi, căruia îi aduce acuzații grave, la patru luni de la despărțire.

Conform surselor citate, fosta prezentatoare TV și Gabi Bădălău și-au dat întâlnire în fostul lor „cuibușor” din zona de nord a Capitalei, însă nu au fost singuri, ci împreună cu mai mulți prieteni. Din sursele noastre, Bianca Drăgușanu a fost „pusă la zid” atât de apropiați, cât și de „ex”, cei doi certându-se pentru aparițiile în presă ale blondei cu subiectul Alex Bodi.

„Și cu prietenii ei s-a certat, cu toată lumea”

De fapt, așa cum am dezvăluit deja, acesta ar fi fost și motivul pentru care Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, numele lui Alex Bodi fiind în centrul discuțiilor și certurilor dintre cei doi. Chiar în seara de Valentine’s Day, când ar fi trebuit să fie împreună și fericiți, vedeta TV și Gabi Bădălău s-ar fi certat la cuțite, iar bărbatul i-ar fi reproșat plecările în Dubai și ar fi întrebat-o insistent cu ce se ocupă prin Emirate.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Bianca Drăgușanu s-ar fi supărat peste măsură și ar fi lansat replici acide, după care ar fi plecat furioasă din casa fostului iubit.

„Bianca i-a spus că nu are de ce să o acuze cu nimic, că ea nu a greșit cu nimic, că nu are de ce să se justifice nimănui. Și cu prietenii ei s-a certat, cu toată lumea. Dar ea iese mereu învingătoare din astfel de situații, nu arată niciodată că suferă”, au declarat surse apropiate situației pentru CANCAN.RO.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa lui Gabi Bădălău

După toată această perioadă tumultuoasă, Claudia Pătrășcanu a povestit pe Facebook că soțul ei ar fi venit să ia copiii sub influența unor substanțe interzise și că ar fi pus viața celor mici în pericol. Claudia Pătrășcanu a mai menționat că Gabi Bădălău și-ar fi expus copiii la discuții greu de imaginat, iar cei mici ar fi venit acasă și ar fi povestit cum tatăl lor s-a certat cu Bianca.

„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența  substanțelor și asta nu este pentru prima dată.

Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit.

Bianca Drăgușanu a petrecut o vacanță de lux cu Gabi Bădălău

Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s a întâmplat în acel weekend: Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor.

Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări. S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în pres și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU DE LA PETRECEREA „SPARTĂ” DE POLIȚIȘTI)

„Luați în serios cazul meu!”

Oameni ai statului ăsta român, vă implor, ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor, eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?!

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta?

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu divorțează

Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că există acest Bădălău? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai sus ca să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău! (NU RATA: “INVENTARUL” MOTIVELOR PENTRU CARE GABI BĂDĂLĂU S-A DESPĂRȚIT DE BIANCA DRĂGUȘANU. CÂT DE MULT AR FI CONTAT MESAJELE CU ALEX BODI ȘI VACANȚELE DE LUX)

Tot această doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei, copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați în serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție!  Va rog, faceți ceva!”, a scris Claudia Pătrășcanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *