Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sinuciderea fostei iubite a lui Boateng scoate la iveală amănunte teribile: „Unii fotbaliști se joacă cu viața fetelor”

Fosta iubită a jucătorului Jerome Boateng, de la Bayern Munchen, Kasia Lenhardt ( 25 de ani), a fost găsită fără suflare, în urmă cu câteva zile, în apartamentul său din Berlin.

Din primele cercetări se înțelege că tânăra s-a sinucis și a fost descoperită în ziua în care fiul ei împlinea șase ani. Având în vedere că tragedia s-a produs la doar o săptămănă după ce Jerome Boateng se despărțise public de ea, mulți l-au învinovățit pentru gest fostei sale iubite.

Relația, care s-a sfârșit cu acuze și scandal public, pare să îi fi declanșat o depresie tinerei născute în Polonia. ”A murit la o săptămână după ce Jerome a acordat un interviu în care a declarat că relația lor s-a încheiat. A zis câteva lucruri urâte despre Kasia, iar ea a fost extrem de afectată”, declara o apropiată a Kasiei Lenhardt.

Înainte să moară, tânăra care avea 25 de ani a postat un ultim mesaj pe contul ei de Instagram, urmărit de 236 de mii de oameni. ”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”, a scris Kasia Lenhardt, în urmă cu câteva zile.

Declarațiile Melissa Howe

Mai mult, Melissa Howe (30 de ani), un model din Marea Britanie, care a fost și ea într-o relație cu el, spune că ”unii fotbaliști se joacă cu viața fetelor” și nu realizează impactul acțiunilor lor asupra sănătății mintale a acestora.

”Sunt șocată de moartea Kasiei. Dar cred că Jerome s-a jucat cu atât de multe fete, atât de multă vreme, încât urma să se întâmple ceva de genul acesta, până la urmă. Cred că fetele ar trebui să fie atente înainte să iasă cu fotbaliști precum Jerome”, a declarat Melissa Howe. citată de Digisport. 

Citește și: Șocant! Fosta iubită a lui Jerome Boateng, descoperită moartă, la doar o săptămână după despărțire

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *