Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dragostea chiar plutește în aer! Rodul iubirii unor tineri a fost ”văzut” într-un corcoduș din fața unui bloc din Bârlad

Valentine’s Day a fost sărbătorit cu mare fast de milioane de români. Doar că printre flori, ciocolată și alte cadouri, locatarii unui bloc din Bârlad au fost surprinși să vadă cu ochii lor rodul iubirii unor tineri în copacul din fața blocului lor.

Milioane de îndrăgostiți s-au pregătit ca la carte să sărbătorească Valentine’s Day. Majoritatea au dat iama în magazine și în florării pentru a-și surprinde partenerii de viață cu buchete speciale și cadouri inedite. Iar, odată cu lăsarea serii, îndrăgostiții s-au retras în locuințe pentru a petrece timp de calitate împreună.

Iar în Bârlad, nu numai dragostea a plutit în aer ci și… prezervativele. După ce au petrecut o noapte romantică, niște tineri au aruncat ”rodul iubirii” lor… pe geam. Prezervativul a fost aruncat de la etajul trei sau patru, iar atunci când ceilalți locatari de la etajele inferioare au deschis geamurile au avut marea ”surpriză” să observe dovada supremă a unei nopți pasionale care s-a consumat cu câteva ore înainte.

Înfierbântați din cauza focului iubirii, amorezii din Bârlad au uitat de cei șapte ani de acasă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *