Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Denise Rifai a “defilat” trendy și mulată chiar și la o ieșire fără pretenții, „de pandemie”

Cea mai nouă vedetă de la Kanal D a bifat o apariție de senzație pe străzile din Capitală. Cunoscuta prezentatoare TV Denise Rifai a „defilat” trendy și mulată, chiar și în vremuri de pandemie, la o ieșire „de serviciu”, fără pretenții. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Denise Rifai, cea mai nouă vedetă de la Kanal D, în zona de nord a Capitalei. Din câte se observă, cunoscuta prezentatoare TV se menține „trendy” chiar și în pandemie.

Într-o ținută extrem de mulată, care cu siguranță a provocat ”asistenței” mai mult de 40 de întrebări, cu masca de protecție în ton cu outfitul, Denise Rifai a întors toate privirile. După vestimentația pe care noua vedetă de la Kanal D a abordat-o, privitorii puteau ajunge lesne la concluzia: „Bravo, ai stil!”

Denise Rifai a abordat o ținută mulată

Extrem de hotărâtă, noua vedetă de la Kanal D s-a îndreptat către mașina unui bărbat ce o aștepta nerăbdător în zonă. Din câte se pare, acesta ar fi chiar fratele vedetei de la Kanal D. După câteva minute de discuții, Denise Rifai s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii acestuia și și-au pierdut urma în trafic. (NU RATA: DENISE RIFAI, NOUA VEDETĂ DE LA KANAL D, A SPUS TOT! CE FEL DE BĂRBAȚI ÎI PLAC)

Denise Rifai, apariție de zile mari

Denise Rifai, „spaima” oamenilor politici

Denise Rifai a revenit în forță pe micul ecran. După ce a moderat emisiuni despre politică la Realitatea Plus, știrista s-a mutat acum la un post concurent, Kanal D. Denise Rifai este recunoscută în presă pentru stilul incisiv pe care îl afișează în direct la adresa diverșilor invitați, mai ales din rândul politicienilor, cu întrebări incomode și acide. Ea a renunțat la emisiunea de la Realitatea Plus, pentru că, din propriile spuse, nu se regăsea deloc în noul format prezentat. De asemenea, a spus că noul proiect va fi unic pe piața din România. ”40 de întrebări cu Denis Rifai” este noua emisiune a frumoasei prezentatoare TV.

”Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator și realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat, pe care, cu siguranță, l-ați remarcat și dumneavoastră”, a fost o parte din mesajul vedetei. (NU RATA: SCENE DE CASCADORII RÂSULUI CU LAURA CHIRIAC ŞI DENISE RIFAI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DIRECT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *