Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daniel Pavel, viață de supraviețuitor la tropice

Aflat în Republica Dominicană, prezentatorul Daniel Pavel a povestit pentru revista Tvmania cum s-a adaptat condițiilor de la tropice, la filmările show-ului difuzat de Kanal D.

De mai bine de o lună, Daniel Pavel a dat frigul Vienei, unde locuia, pe arșița soarelui din Republica Dominicană, pentru a prezenta sezonul doi „Survivor România’ la Kanal D. Cât de ușoară a fost adaptarea la condițiile meteo, dar și la trasee, ne-a povestit chiar el.

TVMania: A trecut deja o lună în Republica Dominicană. Cum a fost adaptarea?

Daniel Pavel: Așa este, calendaristic a trecut o lună, însă simt că parcă a trecut o mică viață. Sunt o fire care se adaptează destul de repede la condiții meteo și geografice diferite, și prin prisma vechii mele meserii de călător (fost ofițer de marină, n.r.). Însă în Dominicană „ajustarea’ nu a fost chiar imediată. Realizarea unui show de anvergură cum este „Survivor România’ implică un mecanism extrem de elaborat de platouri și tehnică, desfășurat în aer liber, sub intemperiile vremii de la tropice; să fii parte din acest sistem de lucru ia, în sine, timp de adaptare. Conduci pe drumurile locale, apoi prin junglă sau către plaje cu bărcile și, în toată logistica, trebuie să-ți găsești starea și energia pentru a transmite totul, perfect coerent și dinamic, publicului de acasă.

Citește continuarea pe tvmania.ro

GRATUIT împreuna cu numărul 7 al revistei TVMania primiți ‘PREISTORIA’, primul volum din colecția „Istoria pentru copii’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *