Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce cadou a primit Andra de Valentine’s Day. Artista a postat imagini pe contul de socializare. „Nu, nu este de la Măruță”

Andra și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după
ce a postat imagini cu ceea ce a primit de Ziua Îndrăgostiților.

Artista s-a bucurat enorm să vadă că două dintre prietenele sale i-au trimis buchete superbe de flori, dar și alte atenții. Vedeta a ținut să precizeze că florile nu sunt din partea soțului ei, așa cum se aștepta toată lumea.

„E foarte frumos, da! Și ce frumos miroase! Nu, nu este de la Măruță, este de la Roxana. Mai am un buchet de flori de la o altă prietenă, o să vi-l arăt imediat. Roxana, îți mulțumesc pentru acest buchet.

Al doilea cadou pe ziua de astăzi, tot pentru Ziua Îndrăgostiților, nu, nu este de la Măruță, dar este de la o prietenă și o fană pe nume Deni.

Mi-a trimis o scrisoare, foarte frumoasă și emoționantă și o poză cu mine și cu domnul Măruță și prăjiturile astea.

Mulțumim, Denisa. Mulțumim că apreciezi relația mea cu Cătălin, dragostea dintre noi, tu mereu ai fost alături de noi și îți mulțumim din suflet. Vă mulțumim pentru mesajele voastre, vă pup și vă iubesc pe toți” a transmis Andra pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit pe 23 august 2008. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *