Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Cazacu a descoperit “fericirea pe pământ” în Zanzibar. “De când mama m-a născut, n-am văzut o femeie mai frumoasă”

E tânăr și atrăgător, dar se pare că e luat! Domnișoarele ar putea să-și ia adio de la Cătălin Cazacu, cel care s-a cam îndrăgostit! Pe celebra adresă pont@cancan.ro, cititorii noștri ne-au trimis imagini de senzație cu simpaticul prezentator de la TVR, alături de noua sa cucerire: o tânără focoasă, șatenă și cu forme greu de egalat!

Cătălin Cazacu și-a făcut o nouă iubită! Mai mult, simpaticul prezentator este fascinat de frumusețea ei și se declară extrem de îndrăgostit.

Pe celebra adresă pont@cancan.ro am primit imagini de senzație cu cei doi, direct din Zanzibar. Cătălin Cazacu ar fi vrut să le țină doar pentru el, însă filmările pe care le-a făcut au ajuns la noi! În imagini se vede clar cum Cătălin Cazacu este fooooarte îndrăgostit și se consideră norocos.

(NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU S-A REFUGIAT PE INSULA UNDE NU EXISTĂ COVID-19)

Prezentatorul „transferat” nu cu multă vreme în urmă de la Kanal D la TVR a intrat în ”clubul” vedetelor de la noi din țară care fac din iarnă vară. Cătălin Cazacu și-a găsit o ocupație, cum nu se poate mai plăcută, în excentrica vacanță de care se bucură în Tanzania.După senzațiile tari din safari, Cătălin Cazacu a pus osul la treabă și a îmbrățișat cu drag ”funcția” de DJ.

Cea mai nouă vedetă a TVR-ului pare că îi face concurență acerbă lui Vali Vijelie și organizează chermeze „tradiționale românești” în Zanzibar.

Cătălin Cazacu s-a mutat în Zanzibar

Prezentatorul pare să fie responsabil de buna dispoziție a turiștilor. De la party-ul la care amfitrion a fost simpaticul motociclist n-au lipsit melodiile trupei ”Andre”, dar nici cele ale ”legendarei” trupe ”Asia”. Petrecerile ”pe vechi” se pare că au fost extrem de apreciate și lumea s-a distrat la cote maxime.

CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI-A GĂSIT “JOB” ÎN ZANZIBAR. “NU AM VENIT AICI ÎNTÂMPLĂTOR”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *