Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tragedie în Bârlad. O fetiță de 4 ani și mama ei au fost găsite moarte în apartament

Tragedie fără precedent în Bârlad. O fetiță de numai 4 ani a murit, împreună cu mama sa, intoxicate cu gaze. Apelul la 112 a fost inițiat chiar de către soțul femeii, care nu a putut să intre în apartament.

O fetiță de numai 4 ani și mama ei au murit intoxicate cu gaze. Tragedia a avut loc în Bârlad, iar apelul la 112 a fost inițiat chiar de către tatăl micuței, pentru că nu reușea să intre în apartament.

După apelul bărbatului, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, iar în momentul în care au pătruns în locuință, le-au găsit pe cele două, mamă și fiică, în stare de inconștiență. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Potrivit informațiilor oferite de observatornews.ro, cele două au murit intoxicate cu gaze, din cauza faptului că încălzirea apartamentului în care locuiau se realiza cu ajutorul unei sobe pe gaz.

Un tânăr din Popești Leordeni a încercat să se sinucidă, dând drumul la gaze

O explozie s-a produs, acum ceva timp, într-un bloc din Popești-Leordeni. Potrivit martorilor, motivul al fi O acumulare de gaze la demisolul unui clădirii. Apartamentul de la demisol a explodat, rănind un bărbat care a fost transportat la Spitalul de Arși.

Tot locatarii spun că victima ar fi încercat să se sinucidă. A fost părăsit de sotie acum 2 săptămâni, care a plecat cu copiii. El a dat drumul la gaze și a încercat să se sinucidă. În afară de apartamentul victimei, în total au fost afectate alte cinci apartamente, precum și ușile unor apartamente de la parter.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *