Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nutriționista Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena bucătarilor”: ”S-a rupt lanțul de iubire!”

Mihaela Bilic, celebrul medic nutritionist, a fost dată afară de la emisiunea „Arena bucătarilor”, de la Pro TV. Chia rea a făcut anunțul pe pagina de Facebook: „S-a rupt lanţul de iubire”.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a anuţat că din martie nu mai face parte din echipa care se ocupă de emisiunea „Arena bucătarilor”, fiind dată afară fără nicio explicaţie, scrie adevărul.ro. ”S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris Mihaela Bilic, pe pagina de socializare.

Nutriționista Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena bucătarilor”, de la Pro TV: ”S-a rupt lanțul de iubire!”

Ea a venit a venit cu mai multe precizări referitoare la formatul emisiunii şi a punctat faptul că speră să revină pe micile ecrane într-o altă emisiune. „Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Pro TV, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine, cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo.

Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”, a fost postarea Mihaelei Bilic.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *