Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida, dezvăluiri sincere despre soțul ei după aproape 11 ani de căsnicie. Cei doi au împreună 3 copii. „Îmi este inima plină”

Mirela Vaida și soțul ei sunt căsătoriți de aproape 11 ani și au împreună 3 copii. Spre deosebire de vedetă, care este tot timpul în lumina reflectoarelor, tatăl copiilor săi a preferat să păstreze discreția.

Cu toate astea, prezentatoarea „Acces Direct” nu a ezitat să facă declarații despre căsnicia lor, de-alungul timpului. Aceasta a dezvăluit recent, ce declarații de dragoste îi face soțul ei.

Mirela Vaida, dezvăluiri sincere despre soțul ei după aproape 11 ani de căsnicie. Cei doi au împreună 3 copii.  „Îmi este inima plină”

„Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează.

Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

Mirela Vaida recunoaște că se întâmplă des ca soțul ei să o
surprindă cu declarații simple, dar care pentru ea contează enorm.

„Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt
un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”,
„îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim
despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce
avem”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *