Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscopul chinezesc pentru 15 februarie 2021. Ziua este guvernată de Lemn Yang și de Cal, a dezvăluit Gena Rusu

Ziua de 15 februarie este guvernată de Lemn Yang și de Cal. Analiza zilei se face din perspectiva elementului Sinelui, pentru o mai mare acuratețe.

Astfel, că ziua este favorabilă pentru cei al căror element al sinelui este Pământul Yin, fiindcă acesta este cel mai bun prieten al Lemnului Yang. Din acest motiv, se poate spune că acești nativi încep ziua cu dreptul. Îi pot face planuri, pe care le pot realiza cu ușurință, în toate aspectele vieții, iar la finalul zilei să se simtă plini de energie și să aibă o stare de spirit excelentă.

Horoscopul chinezesc pentru 15 februarie 2021. Probleme de autoritate, pentru nativii Pământ Yang

Pământul Yang se poate confrunta cu ceva probleme de autoritate sau cu autoritățile, poate fi nemulțumit de birocrație, de pierderea sau de rătăcirea unor acte. Se poate simți epuizant din acest motiv, însă poate beneficia de sprijinul unei persoane la care nu se găndește, sau le găsește când se așteaptă mai puțin.

Pentru elementul sinelui Metal Yang și Metal Yin această zi poate fi foarte bună pentur a negocia un contract, pentru a face investiții sau pentru a relaționa cu succes cu viitori parteneri de afaceri sau de job.

Este o zi în care se poate manifesta și nevoia de a fi mai autoritari, mai implicați în anumite chestiuni familiale. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU SĂPTĂMÂNA 15-21 FEBRUARIE. GENA RUSU, AVERTIZĂRI PENTRU NATIVII ZODIILOR ȘARPE ȘI TIGRU)

Conflicte și tensiuni, pentru Metal yang

Mai ales că elementul sinelui Metal Yang intră în relație de ciocnire cu Lemnul Yang, element care guvernează întreaga zi. Ceea ce poate aduce un plus de tensiune interioară, de conflict care necesită o rezolvare imediată, iar asta duce la o stare de oboseală psihică și fizică. Este indicat să vă relaxați, fiindcă nu se rezolvă nimic dacă sunteți agitați. Cu cât sunteți mai detașați, cu atât reușiți să vedeți mai ușor soluțiile.

Pentru elementul Sinelui Apă Yang și Apă Yin, ziua este plină de idei, se remarcă prin creativitate și adaptabilitate. Însă pot fi momente de nemulțumire față de situația dată, ceea ce determină apariția nevoii de schimbare. Această nevoie poate fi temporară sau se poate acutiza în timp.

Resurse și energie din plin, pentru Foc yang și pentru Foc Yin

Pentru elementul sinelui Foc yang și Foc Yin, ziua este plină de resurse, de energie și de momente de introspecție, pentru a afla dacă vrei cu adevărat să faci ceea ce ți-ai propus. Spre final, soluția poate veni printr-o discuție cu prietenii sau cu familia. (VEZI ȘI: HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE)

Pentru elementul Sinelui Lemn Yang și Lemn Yin, Această zi poate aduce oportunitatea de a interacționa cu persoane pe care nu le-am mai văzut de mult, sau pe care abia le-ai cunoscut. Unele pot fi de-a dreptul încântătoare, altele pot fi generatoare de conflict. Important este să fii mereu detașat, fiindcă din starea de enervare nu rezolvi nimic, din contră doar îți consumi energia, fără rost.

Semnul zodiacal susținut de interacțiunea cu Calul, care guvernează această zi este Capra, iar cel care este în conflict cu Calul este Șobolanul. Pentru acesta din urmă vor fi unele provocări în această zi.

Gena Rusu realizează horoscopul chinezesc exclusiv pentru Cancan.ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *