Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul romantic făcut de logodnicul misterios al Andreei Mantea. Vedeta, impresionată de mesajul primit de Valentine’s Day

 

Cadourile de Valentine’s Day pe care vedetele autohtone le-au primit de la partenerii lor, au început să apară pe rețelele de socializare. Buchete imense de trandafiri roșii, bijuterii, cine romantice și câte și mai câte, doar pentru a sărbători dragostea. În rândul acestora intră și Andreea Mantea, care a primit un superb buchet de flori de la logodnicul misterios. 

Andreea Mantea și partenerul ei formează un cuplu de peste cinci ani, iar pentru că dragostea lor a fost prea mare au trecut și la următorul nivel: s-au logodit. Acest lucru nu poate decât să-i bucure inima brunetei, care a tot făcut de-a lungul timpului suficiente sacrificii pentru a avea parte de relația mult visată. Deși discretă în ceea ce postează despre partenerul ei de viață, Andreea Mantea își mai surprinde din când în când urmăritorii cu câte o poză în care apare și el. E drept apare doar o mână sau silueta sau un mesaj de dragoste venit din partea lui. Exact așa cum s-a întâmplat și aseară, când, cel mai probabil, a vrut încă de la miezul nopții să-și arate iubirea față de partenera lui și a surprins-o cu un cadou pe măsură, un deosebit buchet de trandafiri roșii alături de un bilețel pe care scrie: „Pentru că mă îndrăgostesc și sunt îndrăgostit de tine, în fiecare clipă, din momentul în care te-am cunoscut …” 

 

CITEȘTE ȘI ANDREEA MANTEA, MAMĂ PENTRU A DOUA OARĂ ANUL VIITOR? “TOATE LUCRURILE SE ÎNTÂMPLĂ CU UN SCOP ÎN VIAȚĂ” + SĂRBĂTORILE LE FACE ALĂTURI DE FIUL ȘI IUBITUL EI

Andreea Mantea, despre motivul pentru care își ascunde logodnicul

“Nu-l ascund! Pur şi simplu am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de poveşti d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit celebra brunetă într-un videoclip urcat pe canalul ei de YouTube; în timpul filmării, ea a oferit mai multe detalii despre bărbatul misterios din viaţa sa.

VEZI ȘI ANDREEA MANTEA, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ DESPRE IUBITUL SĂU: “FIȚI FOARTE ATENȚI, PENTRU CĂ EL ESTE FOARTE RĂU!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *