Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cumătra Andei Adam a fost condamnată la închisoare. Avem detaliile deciziei care șochează lumea interlopă

Clanul Fluture a fost zguduit, din nou, de deciziile magistraților, la un nou termen în care câțiva membri au fost judecați pentru distrugere și tulburarea liniștii publice. Între cei care s-au trezit cu sentințe grele s-a numărat și cumătra Andei Adam. Celebra cântăreață îi boteza copilul în urmă cu trei ani, chiar la Drăgănești-Olt, acolo unde Cristinel Goman, cumătrul Andei, și tatăl lui fac legea. CANCAN.RO are, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

La Judecătoria Caracal a avut loc termenul, iar câțiva dintre cei care au făcut mare scandal în Drăgănești-Olt, în urmă cu cinci ani, s-au trezit cu condamnări. Magistrații de la Judecătoria Caracal au împărțit ani grei de pușcărie, iar între cei care și-au aflat sentința s-a aflat și Lucreția Mihai, soția lui Cristinel Goman, cei doi fiind „finii” Andei Adam. Artista le boteza băiețelul, în 2018, un eveniment care a fost cap de afiș în oraș.

Ani grei de închisoare pentru cumătra Andei Adam

Cumătra îndrăgitei cântărețe avea să aibă mai puțin noroc decât la precedentele înfățișări. Astfel, magistrații au ”încărcat-o” cu nu mai puțin de trei ani și 11 luni de închisoare cu executare!

Iată cum arată soluția pe scurt: ”Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Constată că infracţiunile deduse judecăţii în prezenta cauză sunt concurente cu faptele pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare prin Sentinţa Penală din data de 07.03.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 23.06.2017 pronunţată de Curtea de Apel Craiova. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT ANDA ADAM DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A FĂCUT-O PONEI: ”CE FACI AZI?”)

Anda Adam, alături de cumătrul ei, Cristinel Goman

Anulează suspendarea executării pedepsei sub supraveghere dispusă faţă de inculpatul Lucreţia Mihai prin Sentinţa Penală din data de 07.03.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 23.06.2017 pronunţată de Curtea de Apel Craiova.

Repune în individualitate pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată prin Sentinţa Penală din data de 07.03.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 23.06.2017 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, şi pedeapsa de 3 ani închisoare, aplicată prin Sentinţa Penală din data de 07.06.2016 pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul din 2015, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 15.12.2016 pronunţată de Curtea de Apel Craiova.”

Problemele din Clanul „Fluture”

Cumătra Andei Adam avea să primească, în final, o sentință de 3 ani și 11 luni de închisoare. „Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv din pedeapsa de 1 an şi 6 luni, pedeapsa de 9 luni şi pedeapsa de 6 luni, rezultând un spor de 11 luni, inculpatul urmând a executa pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 11 luni, în regim de detenţie. Obligă pe inculpatul Lucreţia Mihai la plata cheltuielilor judiciare către stat, în cuantum de 1.500 lei, din care 500 reprezintă cheltuieli în faza de urmărire penală”. (VEZI AICI: FINUL ANDEI ADAM, SĂLTAT DE MASCAȚI! ȘI-A MĂCELĂRIT RIVALUL CU O TELESCOPICĂ)

Problemele din familia cumetrilor Andei Adam nu se opresc aici. Numele lui Cristinel Goman se regăsește într-un dosar penal pentru violare de domiciliu, fapte petrecute în urmă cu șase ani. El a fost dat în judecată de rivalul clanului Fluture, Bănică Râncu. Alături de cumătrul Andei Adam și de tatăl acestuia, Goman Fluture, proprietarii salonului de nunți Butterfly, mai figurează ca inculpați alți doi membri ai temutului clan din Drăgănești-Olt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *