Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată soția și fetița lui Starlin de la „Survivor România” 2021. „În fiecare seară ne este dor de tine”

Mariano Starlin Belen Medina este concurent la „Survivor România” și face parte din echipa Războinicilor. De când a intrat în competiție, Starlin s-a străduit să țină ritmul și să aducă puncte pentru echipa lui.

Recent, acesta s-a accidentat la umăr, așa că a fost nevoit să ia o pauză, însă el va reveni în curând pe terenul de joc. Soția acestuia i-a transmis un mesaj de încurajare.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu.

Cum arată soția și fetița lui Starlin de la „Survivor România” 2021. „În fiecare seară ne este dor de tine”

Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul pe care Starlin l-a primit de la soția sa.

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet. Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț.

Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare. E greu”, a spus Starlin, după ce a citit mesajul emoționant de la soția lui, potrivit wowbiz.ro.

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, deși trăiește în prezent în România. Are 37 de ani și a studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani.

„Particip la «Survivor România» pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut”, a spus Starlin despre participarea la „Survivor România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *