Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Costi Ioniță dezvăluie ce nu s-a văzut la „Survivor România”. Care este situația în Republica Dominicană. „Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc”

Costi Ioniță a făcut parte din echipa Faimoșilor, la „Survivor România” 2021, însă artistul a rezistat doar trei săptămâni, pentru că acesta a fost eliminat din competiție. Acesta a povestit cum este viața în Republica Dominicană și cu ce probleme se confruntă concurenții.

„În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul.

Costi Ioniță dezvăluie ce nu s-a văzut la „Survivor România”. Care este situația în Republica Dominicană. „Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc”

Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul mării, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru.

N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru.

Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă”, a spus artistul, potrivit VIVA!

Costi Ioniță a slăbit câteva kilograme

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu.

Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *