Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Surprize la „Te cunosc de undeva!”. Ce se va întâmpla în fiecare ediție. „În perioada asta doar cântăm despre bani, că de văzut nu-i mai vedem”

Cel mai nou sezon al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Pe lângă faptul că, începând din această sâmbătă, serile de gală vor fi tematice, ele vor fi deschise de către un invitat special.

Peste 180 de artişti de-a lungul celor 16 sezoane au călcat
pragul transforming show-ului de la Antena 1, iar câţiva dintre aceştia vor
reveni în acest sezon pe scenă în calitate de invitaţi speciali, fără însă a se
transforma.

Seria va fi deschisă mâine seară de Maria Buză, una dintre campioanele transformărilor, care revine pe scena Te cunosc de undeva! alături de taraful George Pătraşcu.

Şi ea, ca toţi ceilalţi concurenţi, va cânta despre bani, tema celei de-a doua gale Te cunosc de undeva!

 „În perioada asta
doar cântăm despre bani, că de văzut nu-i mai vedem!”, a glumit Maria Buză, în
stilu-i caracteristic.

Cum se vor descurca cei 11 concurenţi cu provocările Ruletei, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00 pe Antena 1.

Maria Buză, momente delicate din cauza datoriilor

Maria Buză și soțul ei au investit în două restaurante, care însă le-au adus numai probleme celor doi. Unul dintre ele, situat la malul mării, iar celălalt în Capitală.

Maria Buză a vorbit despre ce s-a întâmplat cu afacerile sale. Din cauza pandemiei, cei doi nu au reușit să salveze mai nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *