Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sânziana Buruiană, planuri de viitor! Își dorește blondina un al treilea copil? „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte”

Sânziana Buruiană este o mămică împlinită, dacă până nu de mult nu se vedea în această poziție, acum are două fetițe de care este foarte mândră. Mai mult, blondina nu exclude posibilitatea ca familia ei să se mărească.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Sânziana Buruiană a făcut câteva dezvăluiri despre planurile de viitor, care nu exclud apariția unui alt membru al familiei. Vedeta a dezvăluit că Iza, una dintre fetițele sale, își mai dorește un frățior, iar ea nu exclude această posibilitate. (CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA SÂNZIANA BURUIANĂ. FOSTA ASISTENTĂ TV, DEZVĂLUIRI DESPRE VIAȚA INTIMĂ: “ERAM SEMI-VIRGINĂ”)

„Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește.

Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, a declarata Sânziana Buruiană potrivit, WOWbiz.ro.

Sânziana Buruiană, se pregătește de botez

În urmă cu câteva luni Sânziana Buruiană a născut pentru a doua oară, iar acum se pregătește de botez. Proaspăta mămică își dorește să organizeze un eveniment ca în basme și a pus deja toate detaliile la punct. (VEZI ȘI: ANDREEA TONCIU, DEZVĂLUIRI ÎN DIRECT DESPRE SÂNZIANA BURUIANĂ: ”NOI NU AM FOST PRIETENE”)

 „Ne pregătim de botez. Vreau să îl fac cât mai curând, cred că la șase luni e cel mai potrivit, atunci poate să stea și ea în funduleț și să poarte o rochiță de prințesă.  Pe zi eu o să port o salopetă, fetele vor purta aceeași culoare, iar pe seară aș vrea o rochiță care să fie în ton cu tematica de basm pe care o vreau la botez”,  a mai spus Sânziana Buruiană.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *