Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ramona Păuleanu de la Pro TV este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă. „Să dea Dumnezeu să fie bine. Am gemeni”

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, este gravidă pentru prima oară. Aceasta a făcut anunțul în direct la TV, ținând să precizeze că se simte bine, însă nu vrea să dezvăluie sexul bebelușilor.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a transmis Ramona Păuleanu la Știrile Pro TV.

Ramona Păuleanu urmează să devină mămică pentru prima dată. „Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată.

Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni.

PS: Burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *