Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Julio Iglesias Jr. şi Charisse Verhaert divorţează după opt ani de căsnicie

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias Jr. şi modelul Charisse Verhaert au decis să o ia pe drumuri separate, după opt ani de căsnicie şi aproximativ 20 de ani de relaţie, scrie revista Hola, citată de News.

Verhaert a fost cea care a depus cerea de divorţ în Miami în luna august a anului trecut, iar de atunci cei doi încearcă să ajungă la un acord, dezvăluie publicaţia.

Cei doi se luptă pentru custodia câinelui lor. Verhaert a mai cerut să îi fie predat conacul familial unde locuiește în prezent și o pensie compensatorie. Modulul a declarat în timpul procesului că a renunțat ca cariera de modeling pentru a se dedica familiei.

Iglesias Jr. în vârstă de 47 de ani şi Verhaert, în vârstă de 38, s-au căsătorit în noiembrie 2012, într-o ceremonie la Palacio El Rincón, proprietatea marchizului de Griñón, la care au participat părinţii lui, Julio Iglesias şi Isabel Preysler, şi fraţii Tamara, Ana şi Chábeli. Enrique Iglesias şi copiii lui Julio Iglesias cu actuala soţie nu au putut fi prezenţi.

„Charisse s-a născut să îmi fie soţie. Are tot ce pot visa”, spunea Iglesias Jr. la acel moment.

Ei trăiesc de mulţi ani în Miami, la fel ca Enrique Iglesias, iar Julio Iglesias Jr. a lucrat, între altele, pentru producţii de televiziune precum „El Club de Flo”, „¡Mira Quién Baila!” şi „Tu cara me suena”.

De-a lungul timpului, a lansat patru albume de studio, dar şi revista Miami Shoot Magazine, în 2010, împreună cu Ernesto Poblacion Jr şi Belkis Jorge.

Foto: Profimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *