Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Salam sfidează legile pandemiei. Petrecerea la care a cântat, spartă de polițiști

 

Nici pandemia și nici amenzile pe care le aplică oamenii legii nu-l sperie pe Florin Salam. Artistul a cântat de mama focului la o zi de naștere, în Ștefăneștii de Jos. Poliția a intervenit rapid și a spart „paranghelia” și, evident, a sancționat pe toată lumea prezentă. 

Petrecerea la care Florin Salam fusese invitat să cânte și să facă atmosferă în stilul caracteristic a fost oprită de polițiștii din Voluntari. Oamenii legii s-au autosesizat după ce în spațiul public, mai exact pe o pagină de Facebook, au apărut imagini de la o petrecere la care nu era respectată legea, după cum se poate vedea și în videoul de mai jos. Artistul este înconjurat și aplaudat de foarte multe persoane și nimeni nu mai ține cont de pandemie.

 

După ora 23 petrecerea a fost spartă de polițiștii care s-au prezentat în restaurantul respectiv. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să împartă amenzi în stânga și-n dreapta „fără număr”, așa cum e obiceiul la petrecerile de acest gen. Florin Salam a fost cel mai norocos, a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.000 de lei, în schimb atât organizatorul petrecerii cât și administratorul societății s-au ales cu câte o amendă în valoare de 2.000 de lei. Nici ceilalți petrecăreți n-au scăpat neamendați, în total polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale.

VEZI ȘI FLORIN SALAM ȘI-A INVESTIT, CU CAP, BANII CÂȘTIGAȚI LA PETRECERI! ȘI-A PUS RUDELE LA TREABĂ

Ce spune Poliția

” În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, polițiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari și Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, evenimentul privat(zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei.

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun. „, se arată în comunicatul dat de poliție.

CITEȘTE ȘI FLORIN SALAM CÂȘTIGĂ MAI MULȚI BANI LA CÂNTĂRI DE CÂND FIUL LUI DANNY I S-A ALĂTURAT ÎN FORMAȚIE. CUM L-A RECOMPENSAT „REGELE” PENTRU TALENT

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *