Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Călinescu, profund impresionat de talentul Mariei Rădeanu. Juratul de la ” Românii au Talent” s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o 

 

Juriul de la „Românii au Talent” a fost impresionat de prestația pe care a avut-o Maria Rădeanu.  Vocea și vioara au ajutat-o să facă un moment de excepție, vineri seară. A luat patru de DA și merge în etapa următoare. De departe, cel mai impresionat de talentul ei a fost Florin Călinescu, care s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o pentru munca și dăruirea de care a dat dovadă. 

În vârstă de doar 20 de ani, Maria Rădeanu a pășit pe scena de la Românii au Talent, plină de emoții. Anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună au făcut-o să impresioneze pe toată lumea, dar ăsta nu a fost decât un prim pas în a-și îndeplini visul .

„Prin talentul meu să transmit lumii minunăția pe care muzica o poate transmite. Sunt o persoană destul de emotivă, nu mă consider o persoană muncitoare, pentru că mereu mi se pare că nu muncesc destul și ar trebui să învăț mai multe, cu toate că multe momente din viața mea mi-au dat de înțeles că muncesc îndeajuns. Niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce fac și atunci trag de mine să fac mai mult”, spune concurenta.

 

CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEBĂNUITĂ DINTRE ALEXANDRA DINU ȘI FLORIN CĂLINESCU. CUM A „DIVORȚAT-O” ACTORUL PE NOUA LUI COLEGĂ DIN SEZONUL 11 ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV

Maria Rădeanu a trecut în etapa următoare

Imediat după prestație, juriul a fost în delir și nu au mai contenit cu laude la adresa concurentei. În semn de apreciere, Florin Călinescu s-a ridicat în picioare pentru prima dată în sezonul 11. Mai mult decât atât, nu s-a rezumat la a o aplauda a și afirmat că ar cumpăra oricând bilete la un concert de-ale ei.

„Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, a spus juratul.

Și Andi Moisescu s-a arătat impresionat de momentul de excepție.

E cu totul altceva. Eu mai fac referințe la momentele când vioara iese din spațiul ei și vine în zona pop. Aici vorbim de o sensibilitate când începe să cânte la vioară și apoi cu vocea. Se vede studiul și de o parte și de cealaltă. Faptul că îl vedem pe Florin Călinescu în picioare nu e întâmplător.”

VEZI ȘI: FLORIN CĂLINESCU N-O DUCE RĂU NICI ÎN PANDEMIE! JURATUL DE LA ROMÂNII AU TALENT A ETALAT UN TEANC DE BANI, ÎN DIRECT

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *