Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Atentat” la mall asupra sexoasei soții a fotbalistului lui Gigi Becali. Mulata Lena a întors toate privirile

Gabi Enache a fost, zilele trecute, gentleman „pe jumătate”, în timp ce soția lui a întors toate privirile la mall! Fotbalistul a răsfățat-o pe Lena la shopping, dar a lăsat-o să își care singură cumpărăturile. CANCAN.RO i-a întânit pe cei doi parteneri în goana după cadouri.

Gabi Enache și Lena au mers miercuri, în jurul prânzului, la o sesiune de shopping în toată regula, la Băneasa Mall. Sexoasa blondina a întors toate privirile pe holurile centrului comercial, în timp ce era preocupată să își cumpere cât mai multe lucruri. După ce și-a achiziționat câteva articole, ca o adevărată femeie puternică și independentă, care merge în fața bărbatului ei, Lena și-a cărat singură cumpărăturile. Gabi o însoțea, protector și atent, în spate, cu o pungă mică de cumpărături. Cei doi s-au întâlnit, la un moment dat, înainte de plecare, cu un prieten, cu care au și vorbit câteva minute pe hol.

Lena Enache, diva de la mall

Nu este de mirare că Lena a întors toate privirile clienților la Băneasa Shopping City, căci sexoasa soție a fotbalistului de la FCSB „defilează” precum un adevărat model. Cunoscută pentru stilul ei, blondina s-a prezentat sexy și „mulată” la ieșirea în oraș cu soțul. Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, cu talia înaltă, care îi evidențiau extrem de bine formele cu care a înzestrat-o mama natură și cu o bluză scurtă, care, de asemenea, îi punea în valoare talia subțire și bustul generos. Înaltă și zveltă, Lena și-a accesorizat ținuta cu o bască neagră ce îi oferea eleganță și o geantă micuță, Prada, de câteva mii de lei.

Lena Enache a întors toate privirile la mall

Au plănuit nunta

De mai bine de patru ani, Lena și Gabi Enache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din iubirea lor a rezultat Edan, pe care l-a botezat Anamaria Prodan. Cununia civilă au făcut-o la nașterea băiețelului lor, însă cei doi plănuiesc să se căsătorească religios cât mai curând.

”Nunta? Ceva pe plajă, doar cu nașii și  cei mai buni prieteni, în curând”a explicat Lena Enache, semn că își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, dar de această dată alături de Gabi și să fie condusă la altar de nașa ei, Anamaria Prodan. (CITEȘTE ȘI: Cum își protejează investiția ex-soția fotbalistului Gabi Enache. A apărut la mall cu un Bentley Bentayga de 200.000 €, pe care iubi l-a “păzit” la spălătorie)

Gabi Enache a divorțat de Mădălina pentru Lena

Gabi Enache a fost surprins, în urmă cu aproximativ patru ani, de paparazzi în timp ce-și vizita iubita, la întoarcerea dintr-un cantonament. Ulterior, după ce a divorțat de Mădălina, fotbalistul și-a oficializat relația cu Lena. Bruneta a fost căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României, cu care are și o fetiță.

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care ar fi făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. De la tatonări, la zâmbete și discuții, ei și-au dat seama că sunt suflete-pereche.

Pe 26 septembrie 2017, Gabriel Enache a devenit, din nou, tătic. Lena, femeia pentru care a părăsit-o pe Mădălina, prima soţie, a născut un băieţel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Edan Gabriel. În decembrie, Gabi şi Lena s-au căsătorit civil. (CITEȘTE ȘI: FINII ANAMARIEI PRODAN, AROGANŢĂ LA BOTEZUL FIULUI LOR! S-A AFLAT CE AU FĂCUT LENA ŞI GABI ENACHE ÎN ZIUA CEA MARE)

Gabi Enache a părăsit-o pe Mădălina pentru Lena, în urmă cu patru ani

Gabi Enache trebuie să îi achite o sumă uriașă fostei soții

Problema pensiei alimentare pe care Gabi Enache trebuie să o plătească micuței nu a avut rezolvare decât în instanță. După o lungă luptă între Gabriel Enache și Mădălina, magistrații au decis că fotbalistul FCSB-ului trebuie să-i dea fostei sale soții aproximativ 110.000 de lei, sumă ce reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 și 2018 pentru fetița pe care o au împreună. (CITEȘTE ȘI: A DIVORȚAT DE FOTBALISTUL FCSB-ULUI, IAR ACUM ÎȘI CREȘTE FIICA SINGURĂ!)

De asemenea, fotbalistul trebuie să îi plătească Mădălinei, lunar, o optime din venitul său, până când Anais va împlini 18 ani. Astfel, Gabi Enache este nevoit să plătească o pensie alimentară de 1.250 de euro din salariul actual de 10.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *