Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Albert Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost adus, încătușat, din Germania! Primele imagini VIDEO

Albert Florian Balint, fiul celebrului Sile Cămătaru, a fost adus vineri noaptea în țară. Încătușat și încadrat de oamenii legii cu arme în mâini, bărbatul nu a făcut niciun comentariu, deși a fost supus unui tir de întrebări de la ziariștii prezenți la aeroportul din Otopeni.

Albert Balint, băiatul de 33 de ani al lui Sile Cămataru, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, după ce s-a urcat la volanul unui autoturism fără permis. El a fugit în Germania, după condamnare, fiind unul dintre cei mai căutați infractori din România. (CITEȘTE ȘI: MĂCELARUL LUI BEBINO”, MESAJ BELICOS DIN ÎNCHISOARE. „CÂT TIMP AM CUȚITUL CU MINE, TAI ȘI ROBOȚI”)

Albert Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost adus, încătușat, din Germania!

Băiatul celebrului interlop figura pe lista Most Wanted a Poliției din România, fiind dat în urmărire pentru infracțiuni la regimul circulației. Judecătorii aveau să-i dea o cruntă lovitură. “Contopeşte pedepsele aplicate anterior, aplicând inculpatului Balint Albert Florian pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare care urmează a fi executată în regim de detenţie (pedeapsa cea mai mare – 2 ani şi 6 luni la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite – 6 luni)”, potrivit spynews.ro. (NU RATA: PRESUPUSUL UCIGAȘ AL LIDERULUI CLANULUI SADOVEANU, ACȚIUNI ȘOCANTE. CE A FĂCUT FLORIN RĂDUCANU, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSIT DE NEVASTĂ)

Inițial, Albert Florian Balint a primit mandat de arestare pentru că i-a mințit pe judecători că a fugit din arestul la domiciliu la spital din cauza unei boli… inexistente! După ce medicii l-au dat de gol și le-au dezvăluit anchetatorilor că fiul lui Sile Cămătaru nu a trecut pe la unitatea de Primiri Urgențe, magistrații au înlocuit măsura preventivă cu alta mai aspră, respectiv arestarea. “La data de 24 septembrie 2020, Judecătoria Slatina a emis mandatul de arestare preventivă nr.10, pe o perioada de 30 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației”, se arăta în descrierea de pe site-ul poliției.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *