Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Smiley, în juriul „Românii au talent”, sezonul 11. I-a luat locul lui Andi Moisescu în timpul filmărilor. „Lovitura a fost că trebuia să…”

Vineri, 12 februarie, „Românii au talent 2021”, cel mai iubit show de divertisment, revine cu o nouă ediție spectaculoasă. A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată. Smiley se va așeza la masa juriului, în locul lui Andi Moisescu.

 „Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, va declara Smiley, după ce se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Andi Moisescu le va fi alături de la distanță, dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului.

„Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi.

Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”. Care vor fi primele reacții ale noului jurat și cum se va descurca Pavel singur în culise aflăm mâine seară.

Ce se va întâmpla în cea de-a treia ediție „Românii au
talent”, seonul 11

O concurentă de 87 ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă vedem mâine.

În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au
descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise
mari.

„Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea” va spune o puștoaică de doar 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *