Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Vancea a vorbit despre relația pe care o are cu băiețelul soțului ei. Vedeta își dorește să devină mamă. „Nu este după cum vrem noi”

Roxana Vancea și Dragoș s-au căsătorit civil în 2019 și au o relație așa cum și-au dorit. Vedeta a dezvăluit care este relația ei cu Milan, băiețelul soțului său, și a recunoscut că își dorește să devină în curând mamă.

„Îmi doresc un copil cu soțul meu, Dragoș, și el vrea asta. Însă nu este după cum vrem noi, ci după cum vrea Dumnezeu. Când o să vină este binevenit în familia noastră. Cât despre Milan (n.r – băiețelul soțului), îl ador, mă înțeleg de minune cu el, am o relație foarte faină.

Roxana Vancea a vorbit despre relația pe care o are cu băiețelul soțului ei. Vedeta își dorește să devină mamă. „Nu este după cum vrem noi”

Mergem împreună peste tot, petrecem mult timp împreună, mergem la sală, la gimnastică.

El iubește foarte mult dinozaurii și am descoperit o asemenea locație unde mergem destul de des, pentru el. Pentru că vedem că îi place foarte mult și asta ne bucură.

Îl iubesc mult, este un copil deosebit, mi-a intrat la inimă
din prima clipă”, a declarat Roxana Vancea, pentru playtech.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Roxana Vancea și
soțul ei

Roxana Vancea a povestit recent despre cum și-a cunoscut soțul, pe Dragoș. „Mi-a răspuns și am început să vorbim și după vreo trei zile am mers la un film, cel mai prost film!

După film a trebuit să-l duc acasă și am mai stat o jumătate de oră – o oră, se făcuse 11, și după îl întreb: ‘Bă, ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec, și el a zis ‘Da, ne pupăm dacă vrei tu”, a spus Roxana Vancea recent,  în direct la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *