Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kamara, replici dure la adresa lui Zanni de la „Survivor România”. „Este toxicitatea acelui grup. Îl văd ca o hienă”

Kamara, fratele lui Musty de la „Survivor România 2021” a comentat atitudinea unor concurenți din show și l-a criticat dur pe Zanni pentru felul în care se comport cu colegii lui. Totul a pornit de la tensiunile dintre Jador și Zanni.

„El bagă discordie în grup. Dacă mă întrebați pe mine, Zanni
este toxicitatea acelui grup, pentru că și nervii lui Jador vin din ceva, nu
sunt din nimic.

Da, el când pierde un punct e nervos, e normal, dar în rest, el e mai tânăr, probabil la 25 de ani nu a înțeles cum stă toată povestea asta.

L-a luat celebritatea, l-a luat valul pe nepregătite și reacțiile pe care le are sunt din cauza asta, probabil.

Kamara, replici dure la adresa lui Zanni de la „Survivor România”. „Este toxicitatea acelui grup. Îl văd ca o hienă”

 Nu îi caut scuze. Sunt lucruri pe care eu nu le-aș permite dacă aș fi acolo sub nicio formă, dar sunt convins că nici nu le-ar face dacă aș fi eu acolo. Are nevoie de partea asta de balanță.

Nu îl trage nimeni înapoi pentru că nu vor. Toți s-au prins că e votat și atunci îl lasă să își taie singur craca de sub picioare. Zanni a jignit fetele în mod repetat.

Zanni și Elena Marin
Zanni și Elena Marin

 L-am văzut, fără părere de rău. Și nu își cere scuze, nu are remușcări. Eu îl văd ca o hienă. Eu zic că fiecare om are caracteristicile unui animal, în funcție de animalul cu care seamănă.

Ăsta e felul lui de a fi. Se fofilează, atacă, ăsta e stilul lui”, a declarat Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România 2021 pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *