Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum am filmat-o pe sexy-cântăreața de la “Ferma” alături de noul iubit fotbalist

CANCAN.RO vă prezintă imagini de ultimă oră cu artista de muzică populară Ana Maria Ababei, care s-a remarcat, de curând, la show-ul “Ferma. Orășeni vs săteni” de la Pro TV și noul ei iubit, un tânăr fotbalist. Actuala „coprezentatoare” de la “Neatza” are un “coechipier” de nădejde. A așteptat-o să-și termine treaba, iar ea l-a însoțit apoi la frizer, pentru ca, în final, el să o scoată la restaurant.

Ana Maria Ababei s-a născut pe 27 iulie 1995 în Iași. A absolvit Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” din orașul natal, a studiat chitara, pianul și a făcut multe ore de canto. În 2015, artista a participat la “Vocea României”, unde a reușit să întoarcă două scaune: al lui Smiley şi al lui Marius Moga.

Nimic nu este întâmplător

Anul trecut, la “Ferma”, momentele de apropiere dintre luptătorul Andrei Stoica și cântăreața de muzică populară, din timpul emisiunii, ar fi avut urmări neprevăzute. Logodnicul cunoscutei artiste ar fi dispărut din peisaj. Dar iată că nimic nu este întâmplător, iar inima artistei pare să bată mai tare în preajma iubitului fotbalist.

CANCAN.RO are imagini exclusive cu nimeni alta decât Ana Maria Ababei, fosta concurentă de la Ferma și actuala „coprezentatoare” de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. După participarea la celebra emisiune de la Pro TV, lanțul de iubire dintre artista de muzică populară și logodnicul de la vremea respectivă s-a cam rupt, întrucât bărbatul nu a mai fost văzut în compania șatenei.

Ana Maria Ababei, alături de noul său iubit

(NU RATA: AM AFLAT, ÎN AVANS, CUM VA DECURGE DUELUL DRAMATIC DE LA FERMA. CINE VA FI “NAȘUL” UNUIA DINTRE CEI MAI CONTROVERSAȚI CONCURENȚI)

Ana Maria Ababei, îndrăgostită de un fotbalist

Nu a stat prea mult fără pereche, așa că, de curând, Ana Maria Ababei și-a găsit un nou partener de viață care se pare că are foarte multă grijă de ea. Imediat după ce a terminat de filmat emisiunea de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, proaspătul iubit al artistei a venit și a luat-o de la platourile de filmare, după care și-au continuat după-amiaza împreună.

Probabil că relația dintre ei este deja una stabilă și au reușit să se acomodeze unul cu altul, astfel că Ana Maria Ababei și-a însoțit iubitul la un salon de înfrumusețare, acolo unde acesta s-a tuns, după care au mers, ca doi îndrăgostiți, la un restaurant din Rahova, Casa Brândușa. Iar mai apoi s-au „refugiat” acasă.

Din informațiile obținute de CANCAN.RO, se pare că actualul iubit al Anei Maria Ababei a „cochetat” serios cu fotbalul și a activat la echipa Farul Tuzla.

Ana Maria Ababei, una dintre cele mai sexy cântărețe de muzică populară

(CITEȘTE ȘI: MOMENTELE DE APROPIERE DE LA “FERMA” DINTRE LUPTĂTOR ȘI CÂNTĂREAȚĂ AR FI AVUT URMĂRI NEPREVĂZUTE. LOGODNICUL CUNOSCUTEI ARTISTE A DISPĂRUT DIN PEISAJ?!)

Ana Maria Ababei a câștigat multe premii

Artista care a impresionat la „Ferma” are un palmares bogat. În afară de participarea la „Vocea României”, a bifat și premii destul de importante:

– Locul I la Festivalul Național de muzică populară “Mugurelul”, Botoșani,
– Locul II la Festivalul Național “De la debut la succes”, Harghita,
– Locul I la semifinalele emisiunii concurs “Vocea populară”,
– Trofeul Festivalului “Moștenite din bătrâni”, Botoșani,
–Locul I la Festivalul Internațional “Constelație muzicală”, Chișinău și multe altele.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *