Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin, afirmații neașteptate despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. „Suntem o familie. Deci e ok”

Andreea Marin a fost astăzi invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Cătălin a provocat-o să răspundă mai multor întrebări și să le citească sau, dacă nu-și dorește să le citească, să mănânce picant.

La întrebarea: „Dacă s-ar afla pe o barcă împreună cu Lavinia Pârva și Mihaela Rădulescu, fosta soția a lui Ștefan Bănică jr, și pentru a se salva trebuie să arunce în apă pe una dintre ele, ce decizie ar lua?”, Andreea Marin a aruncat bomba, spre surprinderea tuturor celor din platou.

Astfel că toată lumea a aflat acum că Andreea Marin și Lavinia Pîrva au o relație bună, în ciuda speculațiilor.

„Mihaela Rădulescu, pentru că știe să înoate. Fără nicio ezitare”, a spus Andreea Marin cu zâmbetul pe buze.

„Dar știi, rămâi pe barcă doar cu Lavinia Pîrva”, i-a spus
Măruță Andreei Marin.

„Așa și? Suntem o familie. Deci e ok”, i-a răspuns Andreea Marin lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți și au împreună o fetiță, pe Violeta. Înainte, artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar acum formează o familie împrenă cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un băiețel.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Ștefan Bănică Jr. în finala X Factor

Mihaela Rădulescu a oferit un moment de neuitat în finala X Factor, din decembrie anul trecut

De-a lungul serii, toți concurenții au primit mesaje video de încurajare de la prieteni și de la familii, lucru care i-a emoționat pe toți.

Printre vedetele care și-au arătat susținerea față de Loredana
Groza și Adrian Petrache, concurentul ei, s-a numărat și Mihaela Rădulescu

Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine.

Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului, că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu, zâmbind cu subînțeles.

Reacția Loredanei nu s-a lăsat mult așteptată. „Nu te cred! Ce mă fac?”, a întrebat Loredana retoric, în timp ce Ștefan Bănică zâmbea larg. Artista s-a întors imediat spre colegul ei de juriu și l-a pupat pe obraz, spre surprinderea celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *