Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin a făcut-o în emisiunea lui Măruță: ”Ești bătrân, ramolit și bolnav!”

Andreea Marin a răspuns întrebărilor picante pe care Cătălin Măruță le-a pus fără să țină cont de nimic. A și mâncat sos iute, dar s-a achitat, să spunem așa, foarte bine de dificila sarcină. Chiar și prezentatorul emisiunii de la Pro TV a fost prins între răspunsuri.

Andreea Marin a răspuns: ”Măruță!” Iar prezentatorul a citit apoi întrebarea, pentru telespectatori: ”Ce bărbat cunoscut ţi-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere?” Apoi a completat, spre dezamăgirea lui Cătălin: ”Eşti şi bătrân, şi ramolit, şi bolnav. E bine să ştii, doar să ştii!” (CITEȘTE ȘI: CE RĂSPUNS A DAT ANDREEA MARIN CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DE MĂRUȚĂ PE CINE AR ARUNCA DIN BARCĂ, LA RECHINI: MIHAELA RĂDULESCU SAU LAVINIA PÎRVA?)

Cătălin Măruță a avut-o pe Zână la testul întrebărilor iuți

Andreea Marin avea să arunce în joc numele Iuliei Albu. ”Dacă mă uit la canapeaua aia, Iulia Albu! Da, e asumată treabă!” Întrebarea asumată de Andreea și citită de Măruță a fost: ”Tu eşti poreclită Zâna, cine consideri că e scorpia din showbiz.” ”Da! E doar un rol pe care şi-l asumă”, a mai spus Zâna. (VEZI AICI: AȘA TATĂ, AȘA FIU! RADU ȘTEFAN BĂNICĂ JR. A CÂȘTIGAT PRIMA GALĂ A EMISIUNII „TE CUNOSC DE UNDEVA”. ANDREEA MARIN L-A FELICITAT)

”Mircea Radu. Avem o istorie împreună, nu putem să ne facem”, a fost un alt răspuns al Andreei Marin la întrebarea care a urmat la citire. ”Eşti nevoită să pleci pe o insulă pustie. Pentru a salva omenirea, trebuie să pleci cu unul dintre: Mircea Radu, Adi Nartea.”

”Celebru, profesionist, mustăcios!”, a răspuns Andreea, după ce pe bilețelul extras figura întrebarea: ”Caracterizează-l în trei cuvinte pe Ion Ţiriac.” ”Toată lumea ştie că e zgărcit. Eu îl cunosc ca pe un om bun la suflet şi nedrept judecat. Oamenii vorbesc fără să ştie subiectul, e la ordinea zilei”, a completat Andreea Marin. Care avea să fie felicitată de Cătălin Măruță pentru promptitudinea răspunsurilor date.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *