Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Surprinzătorul Syda a adoptat o frizură îndrăzneață, cu care a “eclipsat-o” și pe frumoasa Sheila “Nu pot decât să-i aplaud curajul”

Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă drept Syda, fostul ginere al ex-președintelui Traian Băsescu, are un nou look, foarte îndrăzneț, sau cel puțin așa pare din ultimele imagini realizate în exclusivitate de CANCAN.RO, în București.

Așa cum puteți observa și în secvențele de mai jos,  Syda ar părea că s-a întors în timp, acum un deceniu, din prisma frizurii sale inspirată parcă de vremurile “EMO”.

Fostul soț al Elenei Băsescu nu doar că a adoptat un look atipic, dar nu s-a oprit la o simplă tăiere de “vârfuri”. Ci s-a vopsit și cenușiu pe alocuri.

„Look-ul nu-i vine deloc rău”

„Nu este o surpriză ca stilul EMO prindă contur din nou în România. Look-ul nu-i vine deloc rău. Deși, trebuie menționat acest tip de frizură a fost adoptat mai mult în rândul adolescenților. De asemenea, vopsitul este o altă metodă de a te reîntineri. Nu pot decât aplaud curajul de a ieși din zona de confort și a experimenta lucruri noi”,  ne-a spus o specialistă în hair-styling. (CITEȘTE ȘI: Syda și Sheila au „devalizat” cutiuța cu darul de nuntă)

În aceste imagini se poate observa noua freză, în detaliu

Mai mult decât atât, în aceleași imagini se poate observa și că Sheila, actuala soție a lui Bogdan Ionescu, pare chiar mai puțin coafată decât partenerul ei, un lucru destul de rar pentru peisajul actual monden, de la noi țară. Cei doi se îndreptau spre localul E3 by Entourage, în zona de Nord a Bucureștiului, pentru a lua masa.

Sheila și Bogdan s-au căsătorit anul trecut

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit cu două zile înaintea petrecerii de nuntă de la Istanbul. Anunțul a fost făcut pe conturile lor de socializare, dar și pe ale apropiaților care au participat la ceremonie. Cei doi s-au prezentat la ofițerul stării civile zâmbitori și chiar fără emoții.

Deciseseră de ceva timp să se ia și cu acte, așa că totul a fost mai lejer. Sheila avea să posteze, mândră de ceea ce s-a întâmplat în acea zi, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Plus un frumos buchet de trandafiri.

Petrecerea a avut loc pe un iaht și apoi  într-un palatul de cinci stele de pe malul Bosforului.

Ciragan Palace Kempinski este o locație de fițe unde un apartament de lux costă 3.500 de euro pe noapte. Syda și iubita lui au ținut ca meniul de la nuntă să fe cât mai diversificat, atât cu preparate turcești, cât și românești.

Are doi copii cu Eba

Patru ani au fost căsătoriți Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Au divorțat în 2016, dar au devenit părinții a doi minunați copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

(NU RATA: Syda și proaspăta soție s-au întors “separați” după mega-nunta de la Istanbul)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *