Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Soția cunoscutului dinamovist, fotografiată în compania unui musculos misterios. Care ar fi povestea incredibilă din spatele imaginii

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri conform cărora Steliano Filip și soția lui s-ar fi despărțit. Cei doi au negat un posibil divorț, însă acum noi detalii ies la iveală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini care ridică anumite semne de întrebare în ceea ce privește relația actuală dintre fotbalistul de la Dinamo și Bianca Marina.

Sunt tineri, frumoși, au împreună o fetiță superbă și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși povestea lor de dragoste nu a fost presărată doar cu momente de fericire, Steliano Filip și Bianca Marin au reușit să treacă peste orice obstacol. Însă… de gurile rele nu au reușit să scape!

În luna februarie a anului trecut, fotbalistul semna cu echipa AE Larissa din Grecia. Chiar înainte de plecarea lui pe tărâm grecesc, au apărut și primele speculații referitoare la un posibil divorț. Atât Steliano Filip, cât și Bianca Marina au infirmat tot, însă… prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini care vor stârni, cu siguranță, un val de controverse.

Bianca, alături de un musculos misterios

Potrivit sursei care ne-a transmis mesajul, în timp ce Steliano Filip se afla în Grecia… Bianca și-ar fi găsit alinarea alături de alt bărbat. În imagini, bruneta este surprinsă în preajma unui musculos misterios. Speculațiile ar fi întărite și de faptul că, de câteva luni bune, nici fotbalistul și nici soția sa nu au mai publicat vreo fotografie în care să apară împreună. Ultima postare a unui tablou fericit de familie a fost făcută în luna noiembrie a anului trecut, cu ocazia zilei de naștere a Biancăi. (CITEȘTE ȘI: INTERNAŢIONALUL DINAMOVIST STELIANO FILIP ŞI-A BOTEZAT FETIŢA! NAŞ A FOST UN COLEG AL LUI, ŞI EL TRICOLOR)

Să fie, oare, un sâmbure de adevăr în zvonurile care circulă sau Bianca este ținta unor răutăți? Steliano Filip s-a întors în România și a semnat din nou cu Dinamo. Așa că… dacă relația dintre cei doi s-ar fi răcit la un moment dat, acum au ocazia să o sudeze din nou.

Bianca, alături de musculosul misterios

Steliano Filip, declarație de dragoste pentru soția sa

Nimic, însă, nu prevestea posibila ruptură dintre cei doi. La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Bianca Filip și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra a primit numeroase mesaje și urări de bine din partea familiei și apropiaților, însă… de departe, cel mai impresionant a fost mesajul primit de la soțul ei.

Steliano Filip a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută. Fotbalistul a postat, pe contul lui de Facebook, un mesaj emoționant prin care și-a declarat iubirea necondiționată față de soția sa. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

”Dragostea mea, astăzi este ziua ta și este despre tine. Așa se spune în mod normal când e ziua cuiva, dar pentru mine în fiecare zi este despre tine. Despre tine și despre noi. Îți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc cu adevărat. Poate că uneori sunt capricios, enervant și devin chiar insuportabil, dar vreau să știi, dragostea mea, că toate astea sunt parte din mine, dar o parte minoră.

Majoritatea ființei mele este dedicată ție și numai ție. Și tu știi foarte bine asta. Chiar și când sunt insuportabil, eu tot te iubesc pentru că am găsit în tine soția perfectă și mama perfectă. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale. La mulți ani, soția mea! Te iubesc și am să o fac pentru eternitate!”, a fost mesajul postat de Steliano Filip pe Facebook.

Steliano Filip s-a botezat la 25 de ani

În 2019, într-o ceremonie care a avut loc în localitatea Beiuș (Bihor), Filip s-a botezat în fața a câteva sute de membri ai Bisericii Penticostale. Fotbalistul a făcut acest pas la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa. Spre deosebire de ortodocși, penticostalii sunt botezați când ajung la vârsta maturității. (VEZI ȘI: SOȚIA VESTITULUI FOTBALIST S-A UNDUIT SENZUAL PE PLAJĂ + CE GEST SURPRINZĂTOR A FĂCUT ÎN VALURI)

Din cauza religiilor diferite, Steliano Filip și Bianca nu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, ci doar civil. Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina au spus ”Da!”, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.

Noi ne cunoaştem de 14 ani şi ne-am îndrăgostit în Bucureşti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 săptămâni din vară. El era ba la antrenament, ba în cantonament. Nu este cel mai romantic. La început era gelos”, declara Bianca Marina cu puțin timp înainte să se mărite cu Steliano Filip.

Steliano Filip s-a întors la Dinamo

Fundașul cu șapte meciuri în naționala României a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 cu Dinamo. Steliano Filip a mai evoluat la Dinamo între 2012 și 2018, timp în care a strâns 153 de meciuri, a marcat de șase ori și a oferit zece pase decisive. În 2018, acesta a fost vândut de clubul patronat atunci de Ionuț Negoiță în Croația, la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: STELIANO FILIP I-A FĂCUT MARCAJ STRÂNS IUBITEI. NU ŞI-A LUAT OCHII DE PE EA)

”Steliano Filip a semnat astăzi (n.r. 23 ianuarie) un contract cu Dinamo București până la 30 iunie 2023 și este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017)”, se arăta în comunicatul emis de club.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *