Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Serghei Mizil, învins în “prima rundă” de Fisc. Ce au hotărât judecătorii

Fiscul nu-l pierde o clipă din ochi pe Serghei Mizil. A găsit numele omului de afaceri între dosarele cu datorii și imediat a trecut la acțiune. În instanță s-a ajuns, iar Serghei a trebuit să se apere. A pierdut inițial, dar a făcut contestație. Iar CANCAN.RO are decizia magistraților, pe care v-o prezintă, în exclusivitate.

Poprire, executare silită! Sunt elementele care l-au deranjat spre finalul anului trecut pe Serghei Mizil, dar nici că a vrut să se predea în fața ”dușmanului de clasă”, ANAF. Așa că imediat s-a ajuns la judecată, iar, după trei termene, omului de afaceri nu i-a ieșit jocul în fața magistraților: a pierdut, însă de apel s-a „agățat” imediat.

Judecătoria Sectorul 1 a dat, în urmă cu doar două zile, verdictul: ”Admite excepţia netimbrării. Anulează contestaţia la executare ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.02.2021”. Așa că mai rămâne o șansă pentru Serghei Mizil.

Serghei Mizil a pierdut prima rundă împotriva Fiscului

Serghei Mizil, afaceri încă de pe timpul lui Ceaușescu

Serghei Mizil, o prezență constantă în emisiunile de divertisment, este un nonconfomist pus tot timpul pe glume, are foarte mulți fani în România, bani și lipsa grijii de mâine. Dar acum trage foloasele faptului că a început să facă bani încă dinainte de Revoluție. Pe vremea lui Ceaușescu, pleca în străinătate de unde revenea cu lucruri de care românii erau, pur și simplu, înnebuniți. Astfel, aparatele video, casetele sau gecile de blugi erau vândute în țară, iar, de pe urma tranzacțiilor, Serghei Mizil câștiga sume frumoase. (NU RATA: CUM ARĂTA SERGHEI MIZIL ÎN TINEREŢE, PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUŞESCU. IMAGINILE DE CARE PÂNĂ ŞI EL A UITAT)

De altfel, “meseria” l-a ajutat să câștige o mulțime de bani în perioada respectivă. ”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate. Eu zic că semăn cu ea”, declara Serghei Mizil în urmă cu mai mult timp.

S-a transformat, odată cu trecerea anilor, într-un adevărat om de afaceri. A devenit un cunoscut în mediul de business ca fiind unul dintre acționarii restaurantului “La Cena”, un local de lux, cu specific italian, situat în Capitală. De asemenea, Serghei Mizil a mai fost proprietarul localului ”La doi vagabonzi”, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța. În prezent, este un personaj foarte activ pe piața imobiliară, în urmă cu ceva timp construind un imobil de lux în zona de nord a Capitalei, în care a investit 700.000 de euro.

Din fericire, banii i-a recuperat rapid, apartamentele fiind la mare căutare. ”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, a declarat, acum ceva vreme, Serghei Mizil. (CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ SERGHEI MIZIL “S-A POCĂIT”. ACUM BEA DOAR APĂ PLATĂ LA TERASĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *