Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pe graviduța Adela Popescu o “încearcă” poftele?! Cum a reacționat soțul ei, ex-prezentatorul de la „Insula Iubirii”

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta s-a retras în urmă cu o lună din show-ul matinal pe care îl prezenta la Pro TV, dar noi am găsit-o. Pe graviduță par să o fi “încercat” poftele, iar soțul ei, ex-prezentatorul de la “Insula Iubirii”, s-a “conformat”. Adela Popescu și Radu Vâlcan au ieșit, alături de prieteni, la restaurant. “Escapada culinară” a venit la foarte scurt timp după ce blonda a mai bifat o cină în oraș, alături de soț, cu ocazia zilei lui de naștere.

CANCAN.RO vă prezintă imagini de ultimă oră cu îndrăgita ex-prezentatoare de la „Vorbește lumea”. Radu Vâlcan a scos-o pe frumoasa lui graviduță la E3 by Entourage, în zona de Nord a Bucureștiului, marți după-amiază. Cei doi soți nu au ieșit singuri, ci însoțiți de câțiva prieteni, alături de care au luat, probabil, prânzul la localul de fițe frecventat des de vedete. (VEZI ȘI: Radu Vâlcan, primele declarații despre al treilea copil cu Adela Popescu: “Acum suntem fericiţi”. Motivul pentru care au păstrat sarcina ascunsă)

Adela Popescu s-a prezentat destul de natural la ieșirea în oraș. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mers nemachiată la E3, iar ținuta purtată a fost, de asemenea, basic, fără să epateze prea mult. Însărcinată în trimestrul doi, Adelei i se evidenția destul de mult burtica prin haina groasă din fâș pe care o purta.

Radu Vâlcan îi face toate poftele graviduței Adela

În picioare, actrița din telenovelele românești a purtat o pereche de bocanci negri din piele, comozi pentru starea sa. Radu Vâlcan a fost „pata de culoare” din cuplu. Ex-prezentatorul de la „Insula Iubirii” a purtat o pereche de pantaloni portocalii, cu un tricou alb și o jachetă subțire gri, la care a asortat o șapcă neagră.

De menționat că atât Adela, cât și Radu s-au protejat împotriva COVID-19, purtând măști de protecție la ieșirea din restaurant.

Radu Vâlcan a celebrat cei 44 ani tot la restaurant

Cu doar două zile în urmă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au ieșit la restaurant pentru a sărbători aniversarea prezentatorului de la Antena 1. De această dată, cei doi au ieșit singuri, la o cină romantică.

“De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie”, a glumit cunoscuta actriță de telenovele pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: Lora s-a tăvălit de râs când a văzut-o pe Adela Popescu pe sanie, pe derdeluș: ”Leșin!”)

Radu Vâlcan și Adela Popescu au ieșit la o cină romantică, de ziua de naștere a prezentatorului

Adela Popescu va fi „soacra cu trei nurori”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Adela Popescu a dezvăluit sexul ce de-al treilea copil al său. Vedeta de la Pro Tv și ex-prezentatorul de la „Insula Iubirii” vor avea un băiat.

În ciuda faptului că Radu Vâlcan și-a dorit să fie tată de fetiță, iată că noul membru al familiei va fi tot un băiețel.

Cel mai amuzant este că e tot băiat. (…) Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a anunțat Adela Popescu.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni” , a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. (VEZI ȘI: Adela Popescu, despre primele două sarcini. Cu e probleme s-a confruntat vedeta)

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. Iar acum… urmează să vină pe lume un nou membru al familiei. Marele anunț a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care Adela Popescu o prezenta alături de Cove.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ales încă un nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor, dar știu că vor să fie unul simplu, cu rezonanță și care să înceapă cu litera A.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume «necăutat», simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu litera A”, a spus Radu Vâlcan la Antena 1.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *