Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Încă un doctor a pierdut lupta cu coronavirusul. Avea doar 57 de ani și nu se vaccinase 

 

Lumea medicală este în doliu! Încă un medic a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2. Nu era vaccinat anti-Covid, iar colegii n-au mai putut face nimic pentru el. 

În vârstă de 57 de ani, dr. Ionel Spătariu ajunsese la spitalul Victor Babeș în urmă cu o săptămână. Însă, din câte spun medicii, era mult prea târziu iar eforturile făcute de ei pentru a-l ține în viață au fost în zadar, iar astăzi medicul ginecolog s-a stins din viață.

”E o mare tragedie. A mai decedat un coleg medic din cauza COVID, de la ginecologie. La noi a venit cam în urmă cu o săptămână, nu era vaccinat, dar noi am făcut tot ce am putut să îl salvăm. Se pare că totul a fost prea târziu”, a spus prof. dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș, potrivit ziuadevest.ro.

CITEȘTE ȘI ÎNCĂ TREI ELEVI ȘI UN PROFESOR AU FOST CONFIRMAȚI POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS

Moartea medicului a fost anunțată pe rețelele sociale

Vestea că dr. Ionel Spătariu, medic ginecolog, s-a stins din viață a fost dată de către apropiații acestuia pe rețelele de socializare.

”S-a stins din viață bunul meu prieten, domnul doctor Spătariu Ionel, excelent coleg și prieten un om deosebit (…) Dumnezeu să-l ierte! Groaznică și cu totul neașteptată tragedie. Acest virus a mai luat un om bun”, a scris pe Facebook scriitorul Marius Ganea.

VEZI ȘI CORONAVIRUS ROMÂNIA 11 FEBRUARIE. A FOST FĂCUT ANUNȚUL! CÂȚI OAMENI AU MURIT

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *