Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscopul chinezesc pentru 12 februarie 2021. Zi guvernată de Lemn Yin și de Cocoș

Și între elementele acestei zile este ciocnire, între ceea ce pare foarte frumos, atrăgător și captivant și ceea ce este în realitate.

Astfel că pentru noi toți această zi poate să scoată în evidență diferența dintre aparență și esență. 

Elementul sinelui cel mai bine aspectat este Metalul Yang, care se poate bucura de energia benefică a acestei zile din punct de vedere financiar. Chiar dacă face o investiție sau face cumpărături va fi inspirat să aleagă oferta cu prețul cel mai bun astăzi. Este indicat să își asculte intuiția, așadar, de-a lungul întregii zile. 

Pentru cei al căror element al sinelui este Metalul Yin, această zi poate scoate în evidență ceea ce nu funcționează, ceea ce e bine să fie schimbat, pentru ca apoi să acționeze fie în plan profesional, fie în plan personal, fără ezitare. 

Elementul sinelui Pământ Yin sau Pământ Yang are o zi în care se poate simți epuizat, dar să nu își dea seama care este cauza. Nu-i nimic, se apropie weekendul și are suficient să se odihnească. 

Elementul sinelui Apă Yin sau Apă Yang beneficiază de energia acestei zile pentru a evalua ceea ce a fost bun sau mai puțin bun în această săptămână, pentru a schimba sau îmbunătăți. 

Elementul sinelui Foc Yang sau Foc Yin se gândește la bani, face calcule și posibil chiar să se gândească la vacanță sau chiar să plătească un avans pentru următoarea vacanță. 

Elementul Sinelui Lemn Yang sau Lemn Yin vrea să socializeze și își face planuri pentru weekend, poate chiar pentru seara aceasta. Este indicat să fie mai atent, totuși, pentru că la finalul zilei poate fi o interacțiune cu șeful sau cu persoana care pentru el reprezintă autoritatea în viața lui. 

Din pespectiva clasică a zodiacului chinezesc, aceasta este o zi de ciocnire, deci de tensiune și de conflict, pentru cei născuți în an de Iepure. 

Iar pentru cei născuți în an de Dragon este o zi foarte bună, mai ales pentru femeile singure care sunt predispuse la a cunoaște pe cineva interesant, conform dorințelor și așteptărilor lor. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *