Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil, atac din senin la adresa postului ProTV: „Aici se face televiziune, să știi”

În ultima vreme, la Neața, au tot venit personaje din showbiz-ul autohton. După ce Florin Ristei a apărut la masa juriului, câțiva dintre artiștii de la noi au venit pe rând alături de echipa de la Neatza care rămâne în formula obișnuită – Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru alături de juratul de la „X Factor”.

O discuție însă a aprins, un pic, spiritele din platou. De câteva zile în platou se află Ana-Maria Ababei, o personă tonică și plăcută care place tututor.

În timpul unei discuții despre un cadru de filmare, Dani a răspuns în consecință micii greșeli făcute în direct de cântăreața de muzică populară.

Mai acid ca nicioadată

„Ababei, tu nu știi cum e cu astea, tu ai fost la ceilalți, nu ai habar. Aici se face televiziune, să știi”, a spus matinalul. El s-a referit la emisiunea la care a participat și cu ajutorul căreia a și venit mai mult în vizorul românilor – Ferma orășeni vs. săteni. Solista a reușit să stea săptămâni bune în competiție, dar nu a pus mâna pe premiul cel mare.

„În prima perioadă cred că am slăbit în jur de 3-4 kg, după care m-am îngrășat. Ghici de la ce! De la mămăligă! Mâncam dimineața, la prânz și seara mămăligă! Multă mămăligă!

Acum mă simt foarte bine. Deși m-am întors acasă plină de vânătăi, cu degetul umflat de la incidentul cu vaca, cu dureri de spate….nimic nu a mai contat. Momentul revederii cu cei dragi a șters totul cu buretele”, a detaliat tânăra solistă despre experiența de la Pro TV, potrivit click.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *