Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni. De la ce a pornit totul

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor. Ultimul scandal a fost între Zanni și Elena Marin, iar acum s-a aflat de la ce a pornit totul.

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin ar fi pornit înainte ca cei doi să se cunoască. În avion, atunci când se pregătea să decoleze spre Republica Dominicană, fosta asistentă TV ar fi avut o discuție cu logodnicul ei. Iar Zanni ar fi interpretat vorbele Elenei Marin după bunul său plac.

Iar în momentul în care a avut o divergență cu colega sa, acesta n-a rezistat și i-a aruncat vorbele-n față.

Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte. Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate”, au povestit surse din antuajul Faimoasei, potrivit wowbiz.ro.

Zanni susține că ar fi ceva între Elena Marin și Cosmin Stanciu, cu toate că ambii au parteneri acasă, în România. Auzind aceste lucruri, vedeta a izbucnit în lacrimi și a încercat să lămurească lucrurile. Totodată, Zanni a spus că în realitate pe Elena Marin nu o așteaptă acasă logodnicul ei. (CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL ELENEI MARIN DE LA SURVIVOR ROMÂNIA DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! DEDESUBTURILE RELAȚIEI DINTRE EL ȘI FAIMOASĂ. „NOI NE-AM ÎMPĂCAT, IAR LA SCURT TIMP EA A PLECAT”)

”Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț”, a răbufnit Zanni într-una dintre edițiile show-ului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *