Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victor Slav se pregătește să devină tătic? Imaginea emoționantă publicată de Ela, iubita fostului prezentator

“Victor Slav se pregătește să devină tătic?” – aceasta este întrebarea pe care mulți au avut-o în minte, dar și în suflet, după ce au văzut una dintre cele mai recente postări ale iubitei sale. Ela și fostul prezentator și-au început povestea de dragoste în urmă cu aproape doi ani. Blonda sexy are o relație foarte bună cu fiica pe care Victor Slav o are din relația cu Bianca Drăgușanu.

Victor Slav se pregătește să devină tătic pentru a doua oară?

Ela a publicat în urmă cu câteva ore bune un colaj în care apar șase dintre momentele-cheie din viața unui cuplu, după cum puteți vedea în imaginea alb-negru de mai jos. În timp ce unii dintre internauți s-au gândit că focoasa blondă ar fi însărcinată, alții intuiesc că, de fapt, ea și Victor Slav “ar lucra” la primul lor copil.

În vârstă de 40 de ani, fostul prezentator are o fetiță cu Bianca Drăgușanu; Sofia Slav are patru ani și aproape cinci luni și, conform unor declarații mai vechi ale tatălui ei, aceasta a acceptat-o pe Ela foarte repede în viața lor.

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a declarat fostul moderator într-un interviu oferit la Vorbește Lumea. Deocamdată, nici Victor Slav, nici Ela nu au confirmat eventuala sarcină.

Ela, iubita lui Victor Slav, a publicat o imagine care a stârnit multe întrebări din partea apropiaților, dar și a fanilor © Instagram Stories & Facebook

Nu rata: Victor Slav, prima reacție după ce CANCAN.RO l-a prins în compania Biancăi Drăgușanu: “Fericiți”

Ela și Victor Slav au devenit iubiți în iulie 2019 și au decis să își trăiască relația amoroasă departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat la câteva luni de la nuntă

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut cununia civilă pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care fosta prezentatoare a făcut totul public și au decis să devină părinți. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Vezi și: A făcut Gabi Bădălău pasul cel mare?! Bianca Drăgușanu s-a filmat cu două inele “suspecte” pe deget | VIDEO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *