Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scene de-a râsu’-plânsu’ în Târgoviște. Un șofer s-a închis 2 ore în mașină, după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Mascații au fost chemați să intervină| VIDEO

Scene de-a râsu’-plânsu’ s-au derulat azi în Târgoviște! Aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în București, un bărbat a refuzat să coopereze cu polițiștii care l-au tras pe dreapta și a închis toate ușile. Șoferul a stat baricadat în mașină timp de două ore, când au intervenit mascații și l-au scos pe geamul portierei sale.

Un șofer s-a închis în mașină timp de două ore, după ce a trecut printr-un filtru al poliției

Oamenii legii au fost uimiți de comportamentul unui bărbat trecut de vârsta de 50 de ani, după ce a oprit la semnalul lor. Potrivit presei locale, el a refuzat să le ofere actele, s-a baricadat în mașină și nu a dorit să discute cu polițiștii. Puși într-o situație rar întâlnită, ei și-au anunțat colegii, iar la fața locului a fost mobilizare generală. Au sosit echipaje de poliție, pompieri și descarcerare, dar și mascați de la trupele speciale și ambulanța, după cum puteți observa pe filmarea de mai jos.

“Atâta poliție pentru un dobitoc?! Sparge geamul și trage-l afară, iar dacă ripostează, împușcă-l!  Dacă era în America, era mort pană acum”, a scris un internaut care a urmărit transmisiunea live de pe Facebook.

Descoperă și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu nepotul său, într-un parc. Procurorii au mai “tăiat” din acuzații

Nu rata: Cum arată fiica cea mare a lui Kobe Bryant la un an de la moartea acestuia. A împlinit 18 ani și a devenit model

Timp de două ore i-a ținut individul pe toți în șah, iar câțiva localnici s-au strâns și au asistat la spectacolul acestuia. Pentru că nu a coborât la ultimatumul dat, mascații au intervenit. Aceștia au spart geamul și l-au scos. Ulterior, el a fost preluat și dus la sediul poliției.

“Se milogește politia de el să deschidă portiera și pe femeia aia a pus-o la pământ în 3 secunde. Huo”, “Încă o dată se vede clar ca legile din România sunt făcute de infractori pentru protejarea lor în cazuri asemănătoare”, “Sunt atâția oameni care au nevoie de medicii de pe SMURD, cât și de polițiști. Să își asume faptul că a condus fără permis și asta e. Oricum prin ceea ce face demonstrează că are o problemă”, sunt trei dintre comentariile strânse de înregistrarea de mai sus.

Sursa foto: captura video MDITV

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *