Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Logodnicul Elenei Marin a reacționat, după ce Faimoasa de la „Survivor România” a fost acuzată de Zanni că i-a făcut avansuri unui coleg din emisiune

După ce Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că i-ar fi făcut avansuri colegului său Cosmin Stanciu, logodnicul Faimoasei a avut prima reacție. Bărbatul a ținut să precizeze că are încredere totală în iubita lui.

„În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena.

Presiunea de acolo este însă extrem de mare, așa că găsesc justificată suferința ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreaptă, prin propriile forțe.

Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată”, a declarat Andrei pentru Wowbiz.

„Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât dă toate măștile jos.

Iar lumea a început să vadă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte”, a mai spus Andrei.

„E foarte posibil să fie o strategie a lui Zanni, deoarece copilul ăsta pare lipsit de scrupule.

Probabil a făcut o obsesie pentru premiul cel mare, dar cei care sunt obsedați de succes, de obicei, ratează. Se spune că dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere.

De când a fost ales favoritul publicului, copilul ăsta a cam picat testul puterii”, a mai explicat Andrei, logodnicul dansatoarei Elena Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *